Vloer schuren Veenendaal

Vloer schuren in Veenendaal door Van Wamel Parketrenovatie

Vloer schuren in Veenendaal of omgeving laat u over aan de specialisten van Van Wamel Parketrenovatie. 25 jaar ervaring in het vak zorgt ervoor dat wij alle kennis en vaardigheden in huis hebben iedere houten vloer de juiste behandeling te geven. Wilt u uw complete vloer in Veenendaal laten renoveren? Dan kunt u op ons vakmanschap rekenen. Van het schuren van het hout tot het oliën, lakken of waxen van vloeren, wij nemen alle werkzaamheden voor onze rekening. Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij uw vloer schuren in Veenendaal? Of wenst u direct een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of te bellen via telefoonnummer 06-53388274. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor vloer schuren in Veenendaal.

Het opstellen van een behandelplan in Veenendaal

Houten vloeren zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook nog ontzettend duurzaam. Ze gaan generaties lang mee, mits ze op de juiste manier worden onderhouden. Het is meestal noodzakelijk om uw vloer in Veenendaal eens in de zoveel tijd te laten opknappen middels schuren, lakken, oliën of waxen. Wilt u ook uw versleten of beschadigde houten vloer weer in zijn oude glorie herstellen? Dan maken wij graag een afspraak met u op locatie. Onze specialist inspecteert de vloer en maakt op basis van deze inspectie een behandelplan. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak met u. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Na een akkoord zullen wij een startdatum met u afspreken.

 

Vloer schuren: het proces

Het schuren van een houten vloer is de manier om deze te ontdoen van vlekken, beschadigingen en slijtplekken. Onze specialisten zijn in staat om vrijwel alle vlekken weg te schuren met uitzondering van water- of vochtvlekken. Om het mooiste resultaat te bereiken worden ook de v-groeven meegenomen tijdens het schuren. In de v-groeven hoopt zich namelijk na verloop veel vuil op. Wanneer dit vuil verwijderd is, ziet het hout er weer optimaal uit. Tot slot kan de deklaag over de vloer worden aangebracht. De renovatie is dan volledig afgerond.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?