Vloer schuren Utrecht

Vloer schuren in Utrecht door Van Wamel Parketrenovatie

Uw vloer schuren in Utrecht? Van Wamel Parketrenovatie is u graag van dienst. Wij hebben al vele mensen in onder andere Veenendaal, Rhenen, Wijk bij Duurstede en Doorn mogen helpen met het renoveren en onderhouden van hun houten vloer. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en weten hoe we met de juiste behandeling uw houten vloer weer als vanouds kunnen laten stralen. Lees verder voor meer informatie over onze aanpak of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Contact opnemen

Wilt u uw vloer laten schuren in Utrecht? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de behandelingen die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op via 06-53388274 of laat een bericht achter via het online contactformulier. U kunt dan een afspraak met ons maken en ontvangt direct de gewenste informatie. Wij bespreken dan graag met u het schuren van uw vloer in Utrecht.

Renovatieplan opstellen

Voordat wij bij u in Utrecht of omgeving aan de slag gaan met het schuren van uw vloer, zal er eerst een behandelplan of renovatieplan worden opgesteld. Onze specialist komt bij u op locatie om de vloer te bekijken. We kijken naar de beschadigingen van de vloer en bespreken met u de verschillende behandelingen. Zo kunt u uw vloer na het schuren laten oliën, waxen of lakken. Ook de kleur van het hout bepaalt u zelf. Op basis van deze inspectie en uw wensen wordt er een renovatieplan opgesteld door onze specialist.

 

Vloer schuren Utrecht

Tijdens het opstellen van het renovatieplan wordt ook een datum met u afgesproken. Op deze afgesproken datum starten wij met het schuren van uw vloer in Utrecht. Uiteraard dienen alle aanwezige meubels weggehaald te worden voordat wij aan de slag gaan. Met het schuren wordt de volledige toplaag van de vloer verwijderd. Hierbij worden ook alle beschadigingen en vlekken meegenomen. Door de vloer fijn te schuren, wordt er een optimaal glad oppervlak gecreëerd. Wanneer het aanwezige stof is verwijderd, kan de vloer worden geolied, gewaxt of gelakt. Na het drogen zal uw vloer er weer prachtig uitzien.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?