Vloer schuren en oliën kosten

Vloer schuren en oliën kosten

Wilt u graag uw houten vloer laten aanpakken? En heeft u behoefte aan meer informatie over een vloer schuren en oliën en de kosten? Lees dan deze pagina. Hier informeren u namelijk over onze werkwijze en de kosten van een behandeling van uw parketvloer. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij horen dan graag uw wensen voor het schuren en behandelen van uw houten vloer.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw houten vloer kunnen betekenen? En heeft u behoefte aan meer informatie over het schuren en oliën van uw parketvloer en de kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan door te bellen naar 06-53388274 of een bericht achter te laten via het online contactformulier.

Het schuren van uw vloer

Wanneer uw parketvloer toe is aan een opfrisser of renovatie, komen wij eerst bij u langs om de staat van uw vloer te bekijken. Op basis van deze inspectie en uw wensen stellen wij een behandelplan op. Uiteraard zal de vloer eerst goed geschuurd moeten worden, alvorens hij behandelt kan worden met een olie. Daarom beginnen wij met het verwijderen van de toplaag. Ook eventuele beschadigingen en krassen worden meegenomen. Door de vloer zeer fijn te schuren zorgen wij voor een prachtig glad resultaat.

 

Het oliën van parket

Wanneer de vloer volledig geschuurd en stofvrij is, kunnen onze vakmensen deze gaan oliën. Er wordt een dunne laag olie aangebracht totdat hij volledig in de vloer is getrokken. Is het beoogde effect nog niet bereikt, dan kan er nogmaals een laag olie worden aangebracht. Met olie versterkt u de kleur en structuur van het hout. Daarnaast zorgt het voor een sterk en slijtvast oppervlak.

 

Vloer schuren en oliën en de kosten

Wilt u meer weten over een vloer schuren en oliën en de kosten? Dan kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen en een offerte aanvragen. Uiteraard is het wel van belang dat wij weten hoeveel werk er ongeveer uitgevoerd moet worden. Dit hangt onder andere af van het oppervlak, de staat en de door u gekozen behandeling van de houten vloer.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?