Vloer oliën of lakken

Vloer oliën of lakken door Van Wamel

Uw vloer oliën of lakken laat u over aan de vakmensen van Van Wamel Parketrenovatie. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe wij uw vloer moeten schuren en behandelen. Het behandelen van uw vloer kan op verschillende manieren. Zo kunt u uw vloer laten oliën of lakken, maar ook waxen behoort tot de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken of lees verder voor meer informatie over deze behandelingsmethodes.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak met ons maken om vloer te oliën of lakken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53388274 of een bericht achter te laten via het online contactformulier. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande uw houten vloer.

Het behandelplan

Voordat wij uw vloer oliën of lakken, komen wij eerst bij u langs om uw vloer te inspecteren. We bekijken de staat van uw vloer en luisteren naar uw wensen aangaande de vloer. Welke uitstraling wilt u uw houten vloer geven? Kiest u voor een rustige, natuurlijke uitstraling? Dan is oliën een goede keuze. Wilt u graag een vloer die extra beschermd is tegen invloeden van buitenaf? Kies dan voor het lakken van de vloer. Tot slot kunt u de vloer ook laten behandelen met een hardwax. De hardwax geeft extra nadruk aan de structuur van het hout. Onze specialist vertelt u graag meer over de verschillende voor- en nadelen van een specifieke behandelingen. Ook de gewenste kleur wordt met u besproken. Op basis van deze informatie wordt er een behandelplan gemaakt.

 

Het onderhoud

Nadat er een behandelplan is opgesteld, beginnen we op de afgesproken datum en tijd met het schuren van de vloer. Hierbij worden alle vlekken en beschadigingen verwijderd. Vervolgens wordt de olie, wax of lak aangebracht door ons ze vakman. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat de vloer de gewenste kleur krijgt. Na de behandeling zal uw vloer weer stralen als vanouds. Uiteraard is het wel van belang dat u de vloer op de juiste manier onderhoud. Voor de benodigde onderhoudsproducten kunt u ook bij ons terecht.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?