Plinten

MDF-plinten

MDF-plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer. MDF is een afkorting voor Medium-Density Fibreboard wat bestaat uit samengeperste houtvezels. De houtvezels in MDF worden gewonnen uit afvalhout. Hierdoor zijn MDF-plinten een voordelig alternatief voor houten plinten. Alle MDF-plinten die wij gebruiken zijn vochtwerend. De MDF-plinten zijn glad en zijn daarom mooi en strak af te werken met lak.

Massief houten plinten

Bij Van Wamel bieden we selectie massief houten plinten aan naast onze collectie MDF-plinten. Deze plinten zijn gemaakt van een kwalitatief en massief hoogwaardig grenen hout. Al het hout van onze plinten komt uit duurzaam beheerde bossen. Dit betekent dat het FSC goedgekeurd hout is. Zo weet u zekers dat u niet alleen voor kwaliteit kiest maar ook voor duurzaamheid.

Plinten

Bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt of tijdens het compleet renoveren van een parketvloer wordt meestal niet alleen de vloer behandeld. Een gerenoveerde houten vloer is niet af zonder bijpassende afwerking langs de randen van de vloer. Het plaatsen van de juiste plinten is bepalend voor het complete plaatje. Uw houten vloer kan nog zo mooi zijn gerenoveerd, maar zonder juiste of correct geplaatste plinten kan dit totaalbeeld toch tegenvallen.

Bij Van Wamel nemen wij ook de afwerking daarom zeer serieus en bespreken wij dit van tevoren met u. We vergelijken samen met u de mogelijkheden met de wensen die u heeft voor uw houten vloer. Bij Van Wamel vinden wij het belangrijk om het voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door elk onderdeel van renoveren tot en met onderhoudsproducten en randafwerking aan te bieden heeft u altijd één aanspreekpunt. Handig voor als u vragen heeft of als u iets wilt veranderen. Wij bieden u een compleet concept van begin tot eind. Een goede randafwerking geeft een mooie vloer nog meer uitstraling.

Modellen plinten

Er zijn veel verschillende soorten kleuren houten vloeren, het spreekt dan voor zich dat het assortiment plinten ook zeer uiteenlopend is. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen welke verkrijgbaar zijn in verschillende maten en stijlen. Laat uw plinten de vloer en uw muur in elkaar overlopen, zo wordt de desbetreffende ruimte een kloppend geheel en kunt u optimaal genieten van uw gerenoveerde parketvloer. Wilt u uw vloer compleet laten renoveren of behandelen? Dan raden wij u zeker aan om ook plinten te laten plaatsen of deze te laten vervangen. Dit is dé finishing touch voor uw houten vloer. Niet alleen uw parketvloer wordt zorgvuldig en professioneel behandeld, maar ook de afwerking nemen wij graag voor u uit handen en wordt tot in de puntjes geregeld. Heeft u vragen over het plaatsen van plinten, het renoveren of behandelen van uw houten vloer of wilt u een prijsindicatie? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 06-53388274. Bij Van Wamel helpen wij u graag verder.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?