Parketvloer lakken

Parketvloer lakken door Van Wamel Parketrenovatie

Wilt u uw parketvloer laten lakken? Dan is Van Wamel Parketrenovatie u graag van dienst. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw vloer op de juiste manier te behandelen, zodat hij weer straalt als vanouds. Om een houten vloer te renoveren moeten er verschillende handelingen worden uitgevoerd. Zo dient de vloer eerst goed geschuurd te worden voordat hij gelakt wordt. Kan uw parketvloer wel een degelijke opknapbeurt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

Contact opnemen

Geïnteresseerd in onze diensten? Wil u direct een afspraak maken om uw parket te laten lakken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Benader ons dan via het online contactformulier of bel naar 06-53388274. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de renovatie van uw houten vloer. Wij voorzien u dan graag van een vrijblijvende offerte. Behoefte aan advies of onderhoudstips? Wij staan altijd voor u klaar.

Het lakken van een houten vloer

Wanneer je u uw houten vloer wilt laten renoveren, kunt u kiezen uit verschillende soorten behandelingen die allemaal een ander resultaat geven. Wilt u bijvoorbeeld uw parketvloer laten lakken? Dan zal de vloer zijn lichte uitstraling blijven behouden. Daarnaast vereist een gelakte houten vloer weinig onderhoud. De vloer kan tegen een stootje en gaat lang mee. Na een behandeling ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

 

Onze werkwijze

Voordat wij bij u aan de slag gaan, zal onze specialist op locatie de situatie inspecteren. Op basis van deze inspectie en uw wensen wordt er een behandelplan gemaakt. U weet zo precies waar u aan toe bent. Na akkoord wordt er een startdatum met u afgesproken. Op deze datum komen wij thuis bij u langs. We reinigen de vloeren en ontdoen deze van beschadigingen, vlekken en slijtplekken door te schuren. De volgende stap is het aanbrengen van de lak. Nadat de lak goed is gedroogd, is de vloer klaar om gebruikt te worden en is de renovatie voltooid.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?