Parket vloer schuren

Parket vloer schuren bij Van Wamel

Uw parketvloer moet hoognodig weer eens worden behandeld. De loopgedeeltes zijn licht zichtbaar geworden en bij de deur is het net te vaak nat geweest door binnenwandelende natte schoenen. Ziet u dat uw vloer minder mooi begint te worden? Dan wordt het tijd deze opnieuw te laten behandelen. Hoe langer u hiermee wacht des te intensiever het renoveren wordt.

Waarom uw parket schuren?

WAAROM KIEZEN VOOR SCHUREN? Houten vloeren of parketvloeren zijn altijd al erg populair geweest. Het geeft een woning of ruimte een warmere en natuurlijkere uitstraling dan andere bodembedekkers. Er worden veel verschillende soorten hout gebruikt. Elk houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Nu is het de kunst en onze uitdaging om deze soort gebonden eigenschappen te behouden of zelfs te benadrukken.

Parket vloer schuren - stappenplan

Het proces begint bij het leeghalen van de betreffende ruimte. De houten vloer wordt zorgvuldig geschuurd en ook de v-groeven worden daarbij behandeld. Om een goede inschatting te krijgen van kosten die u kunt verwachten willen wij u vragen een prijsindicatie op te vragen via ons contactformulier.

Om u een goede prijsindicatie te kunnen even is het voor ons belangrijk om bijvoorbeeld te weten om hoeveel vierkante meters het gaat. U kunt een foto uploaden zodat wij een duidelijker beeld krijgen van de huidige staat van uw houten vloer. Wij willen wel benadrukken dat deze prijsindicatie een inschatting is. Het kan voorkomen dat tijdens de werkzaamheden blijkt dat een andere aanpak noodzakelijk is. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u.

Nadat de vloer is geschuurd en stofvrij is gemaakt kan de olie/laklaag worden aangebracht. U kunt kiezen voor drie verschillende deklagen. Dit zijn lak, was en olie. Voor alle deklagen geldt een droogtijd van minimaal 24 uur. Maar ook hierna mag er alleen nog maar met sokken op worden gelopen. De totale droogtijd kan oplopen tot wel 4 weken. Houdt hier rekening mee, uw gerenoveerde parketvloer is in deze periode nog kwetsbaar.

Heeft u vragen over het schuren van uw houten vloer, wilt u een vloer laten herstellen van schade of wilt u een prijsindicatie? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 06-53388274. Wij helpen u graag verder.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?