Parket schuren Wageningen

Parket schuren Wageningen

Parket schuren in Wageningen? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Van Wamel Parketrenovatie. Al jarenlang staan wij klaar voor mensen die hun houten vloer willen opfrissen of compleet renoveren. Door onze ervaring weten wij als geen ander hoe wij de klus moeten aanpakken.

Door gebruik te maken van de juiste materialen, onze uitvoerige kennis en vaardigheden, kunnen wij een prachtig resultaat realiseren. Van het schuren van het parket tot het behandelen van de vloer met een wax, lak of olie, alles wordt door ons tot in de puntje uitgevoerd. Direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook verder lezen voor meer informatie over onze werkwijze.

Neem contact op

Wilt uw graag uw parket laten schuren in Wageningen? En heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53388274. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn aangaande het schuren en behandelen van uw parketvloer.

Vloeronderhoud of vloerrenovatie

Een parketvloer is van topkwaliteit en gaat een leven lang mee, mits deze goed onderhouden wordt. Door intensief gebruik kan het hout van uw parketvloer slijtplekken, krassen en vlekken gaan vertonen. Oogt uw houten vloer in Wageningen niet meer zo mooi? Dan is het tijd voor vloeronderhoud of een vloerrenovatie.

Van Wamel Parketrenovatie neemt de deze klus graag op zich. We zullen de vloer eerst volledig schuren en vervolgens behandelen. Om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie, zullen wij eerst bij u in Wageningen langskomen. We spreken uitvoerig uw wensen en kunnen vervolgens een behandelplan of renovatieplan opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent

De behandeling van uw houten vloer

Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u in Wageningen langs om te starten met het schuren van het parket. Het is wel van belang dat alle meubels en kleden in de ruimte vooraf zijn verwijderd. De toplaag van de vloer zal eerst weggeschuurd worden. Uiteraard worden ook de aanwezige slijtplekken, beschadigingen en vlekken meegepakt. Als het hout mooi glad fijn geschuurd is, beginnen we met behandelen. Zoals vooraf met u besproken gebruiken wij een lak, wax of olie. Na een korte droogtijd is uw vloer in Wageningen weer klaar voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?