Parket schuren Veenendaal

Parket schuren Veenendaal

Kan het parket in uw woning in Veenendaal wel een opknapbeurt of renovatie gebruiken? Laat dan uw parket schuren in Veenendaal door de vakmensen van Van Wamel Parketrenovatie. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij exact hoe wij uw houten vloer weer in oude glorie kunnen herstellen.
Naast het schuren van uw parketvloer nemen wij ook de behandeling van het hout voor onze rekening. U kunt kiezen voor oliën, lakken of waxen. Door de vloer na het schuren te behandelen, krijgt hij precies de uitstraling die u wenst. Meer weten over onze aanpak bij parket schuren in Veenendaal? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Heeft u behoefte aan meer informatie over parket schuren in Veenendaal door onze specialisten? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53388274 of een bericht achter te laten via het online contactformulier. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Veenendaal.

Het opstellen van een behandelplan in Veenendaal

Om een parketvloer mooi te houden, is het van belang dat hij regelmatig onderhouden wordt. Zeker wanneer er sprake is van intensief gebruik, is een onderhoudsbeurt op zijn tijd belangrijk. U kunt er zo voor zorgen dat u nog jarenlang met veel plezier gebruik kunt maken van de vloer.

Het schuren van het parket is de eerste stap in het proces. Maar voor wij hier mee starten, zal er eerst een behandelplan worden opgesteld door onze specialist. We bekijken de conditie van uw vloer en bespreken uw wensen om een duidelijk beeld te krijgen. Door een behandelplan op te stellen, weet zowel u als onze specialist precies waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf nooit voor verassingen te staan.

Parket schuren: onze aanpak

Op de afgesproken datum komen onze specialisten bij u langs in Veenendaal om aan de slag te gaan met het schuren en behandelen van uw vloer. Wanneer alle meubels en kleden van de vloer zijn verwijderd, starten zij met het schuren van de toplaag. Daarna worden ook alle beschadigingen, slijtplekken en vlekken verwijderd. Uiteraard mogen de v-groeven in het parket niet vergeten worden. Hier kan zich behoorlijk wat vuil ophopen. Wanneer de vloer volledig geschuurd en mooi glad gemaakt is, starten we me het aanbrengen van wax, olie of lak. Na een korte droogtijd ziet uw parketvloer in Veenendaal er weer uit als nieuw!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?