Parket schuren Rhenen

Parket schuren Rhenen

Parket schuren in Rhenen? Van Wamel Parketrenovatie gaat graag voor u aan de slag. Ons ervaren team heeft alle kennis in huis om uw parketvloer te schuren en de juiste behandeling te geven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw vloer weer in zijn oude glorie wordt hersteld.
Van Wamel Parketrenovatie neemt graag het volledige onderhoud van uw houten vloer uit handen. Zo verzorgen wij niet alleen het schuren van de vloer, maar nemen wij ook de behandeling voor onze rekening. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw parket in Rhenen kunnen doen? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Wilt u zich volledig laten ontzorgen bij het onderhouden en schuren van uw parket in Rhenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via 06-53388274. Wij horen graag uw wensen aangaande het parket schuren in Rhenen.

Parketrenovatie in Rhenen

Een parketvloer gaat een leven lang mee en brengt ontzettend veel sfeer met zich mee. Een voorwaarde is echter wel dat hij op de juiste manier onderhouden en behandeld wordt. Het hout van de vloer kan na verloop van tijd slijten en beschadigingen gaan vertonen. Lelijke krassen en slijtplekken zorgen ervoor dat uw vloer niet meer mooi oogt. Het is dan hoog tijd om de specialisten van Van Wamel Parketrenovatie in Rhenen langs te laten komen om de vloer te schuren.

Vooraf zullen wij bij u langskomen en de situatie bekijken. We bespreken uw wensen en gaan op zoek naar een passende aanpak. Door een renovatie- of behandelplan op te stellen, weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Parket behandelen

Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u langs om uw parketvloer in Rhenen aan te pakken. De aanwezige meubels en kleden moeten allereerst verwijderd worden uit de woonkamer. Vervolgens gaan we aan de slag met het schuren van de vloer. De toplaag van de vloer wordt zorgvuldig verwijderd. Daarnaast worden ook de slijtplekken, beschadigingen en vlekken weggeschuurd. Wanneer het parket mooi fijn en glad geschuurd is, starten we behandeling. We passen een wax, lak of olie toe. Na de droogtijd is de houten vloer weer klaar voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?