Parket schuren Lienden

Laat uw parket schuren in Lienden

Kan uw parketvloer wel een opknapbeurt gebruiken? Geen nood, bij Van Wamel Parketrenovatie kunt zo terecht voor het schuren van een parketvloer in Lienden en omgeving. Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar aan ervaring in de parketbranche! Daardoor kennen wij de kneepjes van het vak en weten we van alle soorten vloeren hoe we ze het beste kunnen behandelen. Of uw parketvloer nou slechts licht sporen van slijtage of zware beschadigingen vertoont, met een specialist van Van Wamel Parketrenovatie weet u zeker dat uw vloer in goede handen is!

Offerte parket schuren Lienden

Wilt u meteen een afspraak maken om uw vloer te laten inspecteren, of wilt u liever eerst wat meer informatie opvragen? Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over het schuren van uw parketvloer in Lienden en omgeving. Neem daarom gauw contact met ons op!

Renovatie of onderhoudsbeurt

Een houten parketvloer ziet er prachtig uit en is vaak een flinke investering. Helaas is het niet te voorkomen dat na verloop van tijd de vloer wat gebruikssporen laat zien, zoals kleine beschadigingen, vlekken, of slijtage. Dat is echter geen reden om de vloer af te schrijven. door deze te laten schuren kun je de vloer er weer als nieuw uit laten zien! De schade en slijtplekken kunnen geheel worden verwijderd, zodat jouw parketvloer er weer mooi en egaal uit ziet. Ook wordt de vloer afgewerkt met een beschermende laag, zodat deze weer mooi een aantal jaren mee kan. Na afloop kan de vloer ook nog worden gelakt of worden behandeld met olie. Zo heeft jouw parketvloer binnen een mum van tijd weer een tweede leven gekregen!

 

Voordelen van parket schuren

Wanneer jouw parketvloer tekenen vertoont van vochtplekken, krassen of andere slijtage, is het van belang dat je niet te lang wacht met het renoveren van de vloer. Wanneer je te lang wacht kan het namelijk zo zijn dat jouw vloer parketrenovatie nodig heet, wat vaak hogere kosten met zich meebrengt. Dat is natuurlijk zonde!

Andere voordelen van parket laten schuren in Lienden zijn:

 • je voorkomt grotere schade door jouw vloer te laten schuren;
 • je kunt de vloer terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat;
 • door het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag gaat de vloer nóg langer mee!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

 • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

 • Corrie Broekhuizen
 • Locatie Tiel
 • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

 • Eva Lust
 • Locatie Tiel
 • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

 • Familie Minkman
 • Tiel

Houten vloer renoveren?