Parket schuren Geldermalsen

Parket schuren Geldermalsen

Parket schuren in Geldermalsen of omgeving? Schakel Van Wamel Parketrenovatie in! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het renoveren en behandelen van houten vloeren, zorgen we altijd voor een prachtig resultaat. Of dat uw vloer enkel toe is aan een opfrisser of een complete renovatie kan gebruiken, wij staan graag voor u klaar.

Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Voor een prijsindicatie kunt u ook gebruiken maken van onze handige tool. Hiermee kunt u direct uw all-in prijs berekenen. Behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Lees dan verder.

Maak een afspraak

Wenst u de hulp van Van Wamel in te schakelen voor parket schuren in Geldermalsen? Maak dan direct een afspraak door contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande de parketrenovatie of opfrisser van uw houten vloer in Geldermalsen.

Een parketrenovatie in Geldermalsen

Een vloer van hout gaat een leven lang mee. Het is dan echter wel van belang dat hij op de juiste manier onderhouden wordt. Oogt uw houten vloer niet meer zo mooi? Zijn er slijtplekken en krassen zichtbaar? Dan is het tijd om uw parket te laten schuren in Geldermalsen. Van Wamel Parketrenovatie helpt u daar graag bij.

Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij eerst bij u langs om de staat van uw parketvloer te beoordelen. Daarbij bespreken we de verschillende mogelijkheden en uw wensen. Zo bepaalt u bijvoorbeeld de gewenste kleur van de vloer. Vervolgens maken wij een plan van aanpak, zodat beide partijen precies weten wat er gaat gebeuren.

 

Het behandelen van parket

We komen op een afgesproken datum en tijd bij u langs om de renovatie te starten. We beginnen met het verwijderen van de toplaag. Ook de aanwezige krassen, vlekken en beschadigingen worden weggeschuurd. Natuurlijk worden ook de v-groeven meegenomen. Hier kan zich namelijk behoorlijk wat vuil ophopen in de loop der tijd. De vloer wordt perfect gladgeschuurd, zodat we een goede basis hebben voor de behandeling. Wanneer het aanwezige stof verwijderd is, behandelen we de vloer met een wax, olie of lak. Na een korte droogtijd is uw vloer in Geldermalsen weer klaar om gebruikt te worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?