Parket schuren Gelderland

Parket schuren Gelderland

Parket schuren in Gelderland? Van Wamel Parketrenovatie staat graag voor u klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw houten vloer weer kunnen laten stralen als vanouds. Of dat u nu uw volledige vloer wilt laten renoveren of een kleine opfrisser wilt geven. Het is allemaal mogelijk. Wij streven er naar om het proces zo snel en vakkundig mogelijk uit voeren. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Lees dan verder of neem contact met ons op. Wij maken dan graag afspraak met u.

Maak een afspraak

Kan uw houten vloer wel een opfrisser gebruiken? En wilt u graag uw parket laten schuren in Gelderland? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor vragen of advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via 06-53388274. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor het schuren en behandelen van uw parket in Gelderland.

Renovatieplan opstellen

Tijdens een eerste gesprek bespreken we graag uw wensen voor uw parketvloer. Wilt u het parket een compleet nieuwe uitstraling geven, laten opfrissen of beschadigingen laten repareren? Bij Van Wamel is het allemaal mogelijk. Op basis van uw wensen en de staat van vloer wordt er een renovatieplan opgesteld. Zo is het zowel voor ons als u direct duidelijk wat er moet gebeuren. Door vooraf duidelijke afspraken te maken, zorgen wij ervoor dat u nooit voor verassingen komt te staan.

 

Parket schuren Gelderland: Onze aanpak

Voordat wij kunnen beginnen met parket schuren bij u in regio Gelderland. Zal de vloer is vrij gemaakt moeten worden van meubels en kleden. Nadat dit is gebeurd, starten we met het verwijderen van de toplaag. Door fijn te schuren wordt de vloer optimaal glad. Uiteraard mogen hierbij de v-naden niet worden vergeten. Hier kan zich in de loop der jaren behoorlijk wat vuil ophopen.

Wanneer het schuren is afgerond en het vrijgekomen stof is verwijderd, starten we met het lakken, waxen of oliën. Door het zorgvuldig op de juiste manier aan te brengen, zorgen wij ervoor dat het parket in uw woning in regio Gelderland de uitstraling krijgt die u wenst.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?