Parket schuren Amersfoort

Parket schuren in Amersfoort door Van Wamel

Parket schuren in Amersfoort? Dan kunt u rekenen op de specialisten van Van Wamel Parketrenovatie. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een echte expert te noemen op het gebied van houten vloeren renoveren. Wij nemen het complete proces voor onze rekening en schuren niet alleen het parket, maar zorgen ook voor de behandeling en kleuring van de vloer. Uiteraard worden daarbij de plinten niet vergeten. Met de juiste behandeling laten wij uw vloer weer stralen als vanouds. Voor meer informatie over onze werkwijze leest u verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij informeren u dan graag over hoe het parket schuren bij u in Amersfoort in zijn werk gaat.

Contact opnemen

Wanneer de vloer is geschuurd en v-naden zijn opgefrist, kan de deklaag worden aangebracht. De renovatie is dan helemaal afgerond. Heeft u behoefte aan meer informatie over het proces? Wilt u een afspraak met ons maken of een offerte aanvragen? Neem dan contact op via 06-53388274 of vul het contactformulier in. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor parket schuren in Amersfoort.

Het renoveren van uw parket in Amersfoort

Een van de voornaamste redenen dat men kiest voor parket is vanwege de natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Het prachtige hout zorgt voor een warme sfeer in elke ruimte. Parket is een natuurproduct dat een leven lang meegaat. Desondanks kan het na verloop van tijd slijten of zelfs beschadigen. Door intensief gebruik kan uw houten vloer slijtage en beschadigingen gaan vertonen. Van Wamel Parketrenovatie begrijpt dit als geen ander. Wij zorgen ervoor dat uw vloer zijn natuurlijke charme behoudt en tegelijkertijd beschermd wordt tegen dagelijkse slijtage.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u in uw woning in Amersfoort een prachtige parketvloer liggen die toe is aan een renovatie? Dan is Van Wamel Parketrenovatie u graag van dienst. Wij maken een afspraak met u om op locatie de vloer te inspecteren. We krijgen dan een duidelijk beeld van de staat van het parket en kunnen zo een behandelplan maken. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak met u als klant. Wat zijn uw wensen voor de renovatie van de vloer? Na akkoord zullen wij een datum met u afspreken voor de uitvoering van de renovatie.

Parket schuren en meer

Voordat wij bij u aan de slag gaan in Amersfoort, zullen we eerst bespreken welke behandeling we gaan uitvoeren. U kunt kiezen voor oliën, waxen of lakken. Onze specialist voorziet u graag van advies. Daarnaast geven wij u ook prijsindicatie en meer duidelijkheid over hoe lang het proces gaat duren. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal vierkante meters dan aangepakt moet worden. Op de afgesproken datum komen wij in Amersfoort bij u langs om te starten met het schuren van de houten vloer. Wanneer wij het parket schuren, wordt eerst de volledige toplaag verwijderd. Vervolgens wordt hij fijn geschuurd zodat hij volledig glad is. Het stof wordt weggehaald, zodat we de wax, olie of lak kunnen toepassen.

Garantie en nazorg

Bij Van Wamel Parketrenovatie staan we achter ons werk. Daarom bieden we een garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan staan we voor u klaar om dit op te lossen. Ook na de renovatie kunt u op ons rekenen voor advies over het onderhoud van uw parketvloer. Zo zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw prachtig gerenoveerde vloer.

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Amersfoort voor een vrijblijvende offerte en advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat uw parketvloer weer als nieuw is!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?