Parket renoveren

Parket renoveren door Van Wamel

Kan uw houten vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Laat dan uw parket renoveren door de vakmensen van Van Wamel Parketrenovatie. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring als het om parketrenovaties. Hierbij is schuren we niet alleen met veel precisie uw vloer, maar zorgen wij ook voor de gewenste nabehandeling. Laat uw parket door ons lakken, oliën of waxen. Wij laten uw vloer weer stralen als vanouds. Meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Wilt u uw houten vloer ook weer laten stralen als vanouds? En wilt u graag uw parket laten renoveren? Maak dan vandaag nog een afspraak met de specialisten van Van Wamel Parketrenovatie. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden en advies kunt u altijd bij ons terecht. Benader ons via 06-53388274 of laat een bericht achter te laten via het online contactformulier.

Parket renoveren: Zo pakken wij het aan

Wanneer u contact met ons opneemt voor het renoveren van uw houten vloer, zullen wij eerst een afspraak met u maken. Op locatie komen wij de staat van uw vloer inspecteren. Zijn er beschadigingen aanwezig? En wat zijn uw wensen aangaande de renovatie?

Onze bevindingen tijdens dit bezoek worden meegenomen in het behandelplan dat wij opstellen. Uiteraard bekijken we samen met u de verschillende behandelmethodes. U kunt kiezen voor waxen, oliën en lakken. Iedere behandeling geeft uw parket een andere uitstraling. Zo komen we samen tot een aanpak die naadloos aansluit bij uw wensen.

 

Het behandelen van uw houten vloer

Vervolgens zullen wij op de afgesproken datum en tijd starten met het renoveren van uw parket. We beginnen met schuren van de vloer. Hierbij worden alle aanwezige vlekken, krassen en beschadigingen verwijderd.

De volgende stap is het behandelen van de vloer met een olie, wax of lak. De vakman brengt zorgvuldig het product aan en zorgt voor de gewenste kleur. De vloer zal dan enige tijd moeten drogen voordat hij weer gebruikt kan worden.

 

Onderhoud van het parket

Na de renovatie wilt u uiteraard zo lang mogelijk genieten van uw prachtige vloer. Om hem mooi te houden raden we aan om regelmatig onderhoud uit te voeren. Gelukkig kunt u ook bij Van Wamel terecht voor de juiste onderhoudsproducten. Informeer onze specialist over de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?