Over ons

Van Wamel Parketrenovatie

Van Wamel is een bedrijf dat leeft van en voor hout. Alles wat met hout te maken heeft vinden wij interessant en allemaal even bijzonder. U kunt wel stellen dat we ‘houtgek’ moeten zijn om met alle verschillende soorten hout te kunnen werken. Er moet immers heel wat kennis en ervaring beschikbaar zijn wil je van alle markten thuis zijn. In elk huis ligt een ander soort houten vloer, welke ook allemaal een eigen specifieke behandeling nodig hebben. U als bewoner of eigenaar heeft bepaalde wensen en wij bij Van Wamel proberen deze wensen optimaal samen te laten komen met de eigenschappen van de houten vloer, evenals het doorlopen van de verschillende mogelijkheden qua behandelingen die de desbetreffende vloer kan hebben.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de parketbranche, maar ook als schilder, meubelmaker en interieurbouwer (ook in de jachtbouw) is er geen gebrek aan kennis of praktische ervaring. Als houtbewerker is niets belangrijker dan alle soort gebonden eigenschappen te kennen en te kunnen laten uitblinken; weten wat hout kan; hoe het behandeld moet worden en hoe het eindresultaat het beste onderhouden dient te worden. Na 25 jaar parketervaring hebben we alle soorten vloeren met zekerheid al weleens langs zien komen. Ook uw vloer zal voor ons dus geen onbekend terrein zijn.

Bij Van Wamel bieden wij u een compleet concept voor uw parketvloer. Van renoveren tot reparaties en onderhoudsbehandelingen en van onderhoudsproducten tot en met het leveren en plaatsen van plinten. Van Wamel heeft alles in huis voor het renoveren, behandelen en het onderhouden van uw parketvloer.

Heeft u vragen over het renoveren, behandelen of onderhoud van uw parketvloer? Bekijk eerst eens onze pagina en neem alle beschikbare informatie rustig in u op. Wilt u een gepersonaliseerde prijsindicatie? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 06-53388274. Bij Van Wamel helpen wij u graag verder.

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?