Onze werkwijze

Onze werkwijze

Uw houten vloer laten renoveren. Wat houdt dat eigenlijk precies in? Om u een beter beeld te kunnen geven willen wij u graag vertellen hoe alles in zijn werk gaat. Niets is fijner dan volledig op de hoogte te zijn van onze werkwijze. Zo komt u niet voor verassingen te staan en kunt u bij onduidelijkheden direct gerichte vragen stellen.

Benodigde informatie

Nadat alle gegevens en wensen voor ons bekend zijn en u geen vragen of onduidelijkheden meer heeft is het tijd om aan de slag te gaan. Het plan van aanpak wordt werkelijkheid. De afspraak kan worden ingepland en vanaf dan begint het echte werk.

Stappenplan

Allereerst schuren wij de houten vloer grondig en zeer fijn. Hiermee wordt de versleten en/of beschadigde toplaag verwijderd en worden ook vlekken weggeschuurd. Hierna worden ook alle v-groeven meegenomen. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat eruit ziet om door een ringetje te halen.

Als uw parketvloer is geschuurd wordt deze eerst stofvrij gemaakt. Het hout van uw parketvloer heeft na het schuren zijn originele natuurlijke kleur. Afhankelijk van de keuze die u heeft gemaakt is het nu tijd om uw vloer zijn deklaag te geven. Er kan gekozen worden uit lak, wax of olie. Elk type olie/laklaag heeft zo zijn voordelen. Bespreek bij het maken van het plan van aanpak wat uw verwachtingen zijn voor wat betreft de deklaag. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van de vloer. Elke deklaag heeft een andere onderhoudsfrequentie. Daarnaast kan het zo maar eens zijn dat voor uw wijze van leven u een totaal andere deklaag geadviseerd krijgt dan dat u in eerste instantie zelf had gekozen. Wij houden hier uiterst rekening mee om in de toekomst teleurstelling te voorkomen.

Heeft u vragen over het renoveren van uw houten vloer, wilt u een vloer laten herstellen van schade of wilt u een prijsindicatie? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 06-53388274. Wij helpen u graag verder.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigen prijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?