Houten vloeren renoveren

Houten vloeren renoveren door Van Wamel

Houten vloeren renoveren? Van Wamel Parketrenovatie is u graag van dienst. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren. Hierbij nemen wij het gehele proces voor onze rekening, van het parket schuren, behandelen, kleuren tot het behandelen van de plinten. Dit alles gebeurt met oog voor detail en 90% stofvrij. Behoefte aan meer informatie over het renovatieproces van uw houten vloer? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Contact opnemen

Wilt u houten vloeren renoveren met de hulp van de specialisten van Van Wamel Parketrenovatie? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53388274 of het contactformulier in te vullen. Wij informeren u dan graag verder over de mogelijkheden, voorzien u van advies en geven u eventueel een prijsindicatie.

Het proces van vloeren renoveren

Het renoveren van uw huidige parketvloer is aan te raden wanneer hij slijtage vertoont of zelfs schade heeft. Door de vloer op de juiste manier te behandelen, wordt er weer nieuw leven ingeblazen en straalt hij weer als vanouds. Wanneer u ons inschakelt voor houten vloeren renoveren, zullen wij eerst een afspraak met u maken om de vloer te inspecteren. We krijgen dan direct een goed beeld van de staat van uw vloer en kunnen op basis van deze inventarisatie een plan van aanpak maken. Uiteraard bespreken we vooraf de verschillende mogelijkheden met u. Na uw goedkeuring van het plan van aanpak, maken we een afspraak met u voor de uitvoering.

 

Schuren en behandelen van parket

Op de gekozen datum dient uw volledige vloer vrij te zijn van meubels en kleden alvorens het opnieuw gelakt, geolied of gewaxt kan worden. Vervolgens wordt de vloer grondig geschuurd. De verouderde toplaag wordt helemaal verwijderd. Door de vloer fijn te schuren zorgen we voor een optimaal glad oppervlak. Wanneer het stof verwijderd is, wordt het geheel behandeld met een wax, olie of lak. Welke behandeling we kiezen, gebeurt in samenspraak met u. Hoeveel tijd het proces in beslag neemt, is onder andere afhankelijk van het aantal vierkante meters. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden bij het opstellen van het renovatieplan en met u besproken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?