Houten vloer schuren Zetten

Houten vloer schuren Zetten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een houten vloer kan schuren in Zetten en omgeving? Van Wamel Parketrenovatie kan uitkomst bieden. Wij leven namelijk van en voor hout! Houten vloeren zijn onze passie en we komen dan ook graag bij u langs om uw vloer weer nieuw leven in te blazen.

Een houten vloer kan wel een leven lang meegaan, maar gaat na enkele jaren wel gebruikssporen vertonen. Denk bijvoorbeeld aan kleine vlekjes, oneffenheden of beschadigingen. Door de vloer te schuren kan deze er weer als nieuw uit komen te zien, zonder dat de gehele vloer hoeft te worden vervangen!

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft het schuren van een houten vloer in Zetten en omgeving? Neem dan gerust contact op met Van Wamel Parketrenovatie. Met onze vele jaren aan werkervaring in de parketbranche kunnen we u goed adviseren. We hebben namelijk alle soorten vloeren al eens voorbij zien komen! Hebt u dus vragen of wilt u meer informatie inwinnen? Neem dan nu contact met ons op!

Hoe werkt het schuren van een houten vloer in Zetten?

Het schuren van houten vloeren is een klus die u het beste kunt overlaten aan een vakman. Er komt namelijk een hoop werk bij kijken! Uw woning moet eerst worden leeggehaald en afgeplakt. Daarnaast kan er bij het schuren veel stof vrij komen, wanneer u niet de juiste apparatuur gebruikt. Bovendien is het mogelijk dat u fouten maakt door gebrek aan ervaring. Door een bedrijf als Van Wamel Parketrenovatie in te schakelen bent u altijd verzekerd van een probleemloze en schone werkwijze!

 

De voordelen van houten vloeren schuren

Heeft uw vloer last van slijtage, vlekken of schade? Dan kan het schuren van de vloer uitkomst bieden. De vloer wordt na het schuren volledig afgewerkt met olie, lak of wax. Daardoor ziet deze er weer als nieuw uit, maar kunt er ook voor kiezen om een hele andere uitstraling aan uw interieur te geven! Andere voordelen zijn:

 • uw houten vloer gaat langer mee;
 • schuren is duurzamer dan de vloer vervangen;
 • u kunt kiezen voor een andere afwerking en daardoor nieuwe uitstraling.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

 • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

 • Corrie Broekhuizen
 • Locatie Tiel
 • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

 • Eva Lust
 • Locatie Tiel
 • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

 • Familie Minkman
 • Tiel

Houten vloer renoveren?