Houten vloer schuren in Zaltbommel

Houten vloer laten schuren in Zaltbommel

Het laten schuren van een houten vloer is een goede manier om de vloer te renoveren en tegelijkertijd het uiterlijk en de levensduur van de vloer te verlengen. Wij van Van Wamel Parketrenovatie hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Wilt u uw parket laten schuren in Zaltbommel en omstreken? Geen probleem, wij helpen u graag verder! Lees verder voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Kan u houten vloer in Zaltbommel een grondige renovatie gebruiken? Of is hij toe aan een opfrisser? Van Wamel Parketrenovatie gaat graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op en maak een afspraak. U kunt ons bereiken via telefoonnummer naar 06-53388274. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wat zijn uw wensen voor een houten vloer schuren in Zaltbommel?

Voordelen van het laten schuren van uw houten vloer

Er zitten veel voordelen verbonden aan het laten schuren van parket. Zo gaat de vloer langer mee. Zitten er namelijk veel krassen of beschadigingen in uw vloer door het jarenlange gebruik? Dan hoeft u deze niet te vervangen. Een renovatie door Van Wamel Parketrenovatie laat uw vloer weer als nieuw lijken. Daarnaast behandelen we de vloer na het schuren. Dit zorgt er ook voor dat de vloer veel langer mee gaat. Ook ziet een fris gerenoveerde vloer er natuurlijk weer prachtig uit!

Hoe gaan we te werk bij u in Zaltbommel?

Als u ervoor kiest om uw houten vloer te laten schuren door Van Wamel Parketvloeren zullen wij volgens deze stappen te werk gaan:
1. Zodra u een afspraak gemaakt hebt met Van Wamel Parketvloeren om uw houten vloer in Zaltbommel te laten schuren, komen we bij u langs. Zo kunnen we uw vloer grondig inspecteren en rekening houden met uw wensen. Vervolgens maken we met u een afspraak wanneer wij bij u langskomen.
2. Zorg dat uw huis klaar is voor het schuren van de vloer. Dit betekent dat u meubels en andere spullen uit de kamer moet verwijderen of afdekken om te voorkomen dat ze stof opvangen.
3. Houd rekening met enige overlast. Het schuren van een houten vloer kan wat lawaai en enig stof veroorzaken (wij schuren 90% stofvrij).
4. Geniet van uw vloer die er weer uit ziet als nieuw!

Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?