Houten vloer schuren in Wijchen

Houten vloer schuren in Wijchen

Bent u op zoek naar een partij die uw houten vloer weer laat leven? Dan bent u bij Van Wamel Parketrenovatie aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer er weer als nieuw uitziet. Met onze ruime kennis en ervaring gaan wij graag voor u aan de slag.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een complete renovatie van uw vloer, maar wij zijn ook in staat om uw vloer van een opfrisser te voorzien. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Om meer te weten over ons leest u verder.

Neem contact op

Wilt u graag de specialist van Van Wamel Parketrenovatie inschakelen voor het behandelen en schuren van uw houten vloer in Wijchen? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen naar 06-53388274. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor vloer schuren in Wijchen.

Wij voorzien u van de juiste behandeling van uw vloer

Zoals wij hierboven al aangaven kunnen wij veel voor u betekenen op het gebied van het vernieuwen van uw vloer. Een houten vloer staat prachtig in uw woning, maar vergt wel enige aandacht. Het is daarom van belang dat de vloer op de juiste manier onderhouden wordt. Het is aan u de keuze of u gaat voor een opfrisbeurt of voor een complete renovatie. Wij helpen u graag met het maken van de juiste overwogen keuze. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Onze aanpak

Zodra u voor ons kiest om uw vloer te laten onderhouden zullen we eerst een afspraak met u maken. We komen dan bij u in Wijchen langs om de staat van uw vloer te bekijken. Hierdoor weten wij welke behandeling geschikt is voor uw houten vloer. Ook bespreken we uw wensen. Aan de hand van uw wensen en de staat van uw vloer bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens kiest u een behandelmethode die aansluit bij uw wensen. Als laatste stap spreken we met u af wanneer wij aan de slag gaan met het behandelen van uw houten vloer. Wij vragen u van te voren de vloer te verwijderen van meubels. Zo kunnen wij direct voor u aan de slag.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?