Houten vloer schuren Wamel

Houten vloeren laten schuren in Wamel

Bent u van plan om uw vloer te schuren in Wamel? Een uitstekende keuze. Parketvloeren gaan veelal jaren mee, maar helaas is schade aan de vloer op den duur onvermijdelijk. Is uw parketvloer toe aan onderhoud of bent u uitgekeken op uw vloer? Bij Van Wamel zijn wij gespecialiseerd in alles wat met uw parketvloer te maken heeft, waaronder het schuren van uw houten vloeren.

Meer informatie over het schuren van een houten vloer

Hebt u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een e-mail naar: info@vanwamel.com. U kunt ons ook bellen naar: +31 (0)6 53 38 82 74. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen verder te specificeren.

Hoe werkt het schuren van een houten vloer?

oplossing! U hoeft namelijk geen compleet nieuwe vloer te plaatsen. Wij geven uw oude vloer een volledige opknapbeurt, zodat u nog jarenlang van uw vloer kunt genieten.

Wanneer u door ons uw parketrenovatie wil laten uitvoeren, komen onze specialisten bij u langs om de huidige conditie van uw parketvloer te beoordelen. Vervolgens bespreken we samen met u de mogelijkheden voor uw situatie. Na deze beoordeling stellen we een plan van aanpak op en met uw goedkeuring gaan we voor u aan de slag op het afgesproken moment.

 

Houten vloer schuren: de voordelen

Bij van Wamel houden we niet van half werk. Als we iets doen, dan doen we het goed. We schuren uw vloer tot een perfecte gladheid. De v-naden, krassen en beschadigingen worden ook behandeld. Vervolgens start het echte behandelproces (wax, olie of lak) dit is afhankelijk van uw gewenste behandeling. Na de behandeling ziet uw huis er prachtig uit, en is uw (oude) houten vloer nauwelijks te onderscheiden van een nieuwe vloer.

 

Wat is de beste partij voor het schuren van een vloer?

Laat uw parketrenovatie volledig aan ons over! Of u nou op zoek bent naar een nieuwe uitstraling voor uw parketvloer, renovatie van uw vloer of herstel van schade en slijtage, bij Van Wamel bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw vloer weer als nieuw te maken. Dankzij ons uitgebreide aanbod van diensten kunnen wij u van A tot Z ontzorgen als het gaat om parketrenovatie.

 • Al meer dan 25 jaar ervaring;
 • 90% stofvrij schuren;
 • U kunt direct de kosten berekenen;
 • 100% Vakwerk;
 • Aanbod compleet concept voor parketvloer.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

 • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

 • Corrie Broekhuizen
 • Locatie Tiel
 • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

 • Eva Lust
 • Locatie Tiel
 • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

 • Familie Minkman
 • Tiel

Houten vloer renoveren?