Houten vloer schuren Utrecht

Houten vloer schuren Utrecht

Houten vloer schuren in Utrecht? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Van Wamel Parketrenovatie. 25 jaar ervaring in het vak zorgt ervoor dat onze specialisten precies weten hoe zij uw vloer op de juiste manier moeten aanpakken. Van renovatie tot lichte opfrisser, Van Wamel Parketrenovatie staat graag voor u klaar in Utrecht of omgeving. Wilt u meer weten over onze aanpak bij het schuren en behandelen van uw parketvloer? Lees dan snel verder. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen om een afspraak te maken.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Utrecht? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-53388274 of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij maken dan graag een afspraak met u en voorzien u van advies op maat.

Houten vloer met een nieuwe uitstraling

Is uw houten vloer verouderd? Vertoont hij beschadigingen of wil u een nieuwe uitstraling geven aan uw vloer? Onze specialisten gaan graag bij u aan de slag in Utrecht en omstreken. Met de juiste aanpak zorgen zij ervoor dat uw houten vloer weer straalt als vanouds. Uiteraard nemen wij uw wensen als uitgangspunt bij het behandelen van uw vloer. Naast het schuren van de vloer kunnen wij de vloer namelijk ook waxen, oliën of lakken. Voordat wij bij u thuis aan de slag gaan bespreken we de mogelijkheden. Iedere behandeling geeft de vloer een andere uitstraling. Door een renovatieplan op te stellen, weet u precies wat er moet gebeuren om het beoogde effect te realiseren. U weet zo direct waar u aan toe bent.

 

Onze aanpak bij uw houten vloer schuren in Utrecht

Wanneer de startdatum is aangebroken gaan wij bij u in Utrecht aan de slag met het schuren van de vloer. Het is van belang dat de vloer vooraf wordt vrijgemaakt van meubels en kleden. Onze vakmensen starten vervolgens met het verwijderen van de toplaag. Ook eventuele beschadigingen en krassen worden ook meegenomen. Om de vloer optimaal glad te maken, wordt er zeer fijn geschuurd. Ook de v-naden in de vloer worden tijdens het proces meegenomen. Hier hoopt zich namelijk behoorlijk wat vuil op.

Na het volledig schuren van de vloer en het verwijderen van het vrijgekomen stof, beginnen we met het behandelen van de vloer. Dit kan, afhankelijk van uw voorkeur, een wax, olie of lak zijn. Nadat deze is aangebracht en gedroogd, is uw houten vloer in Utrecht weer klaar voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?