Houten vloer schuren Uden

Uw houten vloer laten schuren in Uden

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor het schuren van uw houten vloer in Uden, dan is Van Wamel Parketrenovatie de juiste keuze. Met jarenlange ervaring in het vak en gebruik van hoogwaardige apparatuur en materialen, kunnen wij uw vloer weer laten stralen als nieuw. Het schuren van een houten vloer is een intensieve klus die het best kan worden overgelaten aan een professional. Door het schuren wordt de oude afwerklaag van de vloer verwijderd, waardoor het hout weer bloot komt te liggen. Vervolgens kan de vloer opnieuw worden behandeld met olie, lak of wax, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak

Kan u houten vloer in Uden een grondige renovatie gebruiken? Of is hij toe aan een opfrisser? Van Wamel Parketrenovatie gaat graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op en maak een afspraak. U kunt ons bereiken via telefoonnummer naar 06-53388274. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wat zijn uw wensen voor een houten vloer schuren in Uden?

Waarom uw houten vloer laten schuren?

Er zijn verschillende redenen waarom het laten schuren van een houten vloer een goede keuze kan zijn. Hieronder staan een aantal redenen opgesomd:

Verwijderen van krassen en beschadigingen: Na verloop van tijd kunnen er krassen en beschadigingen ontstaan op de houten vloer. Door de vloer te schuren wordt de beschadigde bovenlaag van het hout verwijderd en krijgt de vloer weer een nieuwe, frisse uitstraling.

Verwijderen van oude afwerklaag: Bij het schuren van een houten vloer wordt de oude afwerklaag van de vloer verwijderd. Hierdoor kan de vloer opnieuw behandeld worden met olie, lak of wax. Hierdoor wordt de levensduur van de vloer verlengd en wordt het hout beter beschermd.

Verbeteren van de uitstraling: Door het schuren en opnieuw afwerken van de vloer krijgt de vloer een nieuwe uitstraling. Hierdoor kan de hele ruimte er weer als nieuw uitzien.

Verhogen van de waarde van de woning: Een goed onderhouden houten vloer kan de waarde van een woning verhogen. Door de vloer regelmatig te schuren en te behandelen, blijft de vloer er als nieuw uitzien en dit kan de waarde van de woning verhogen

Over ons

Van Wamel Parketrenovatie is gespecialiseerd in het schuren en behandelen van houten vloeren en wij gebruiken alleen de beste apparatuur en materialen om de klus te klaren. Wij werken snel en nauwkeurig, waardoor uw vloer binnen een mum van tijd weer als nieuw is. We beginnen met een afspraak waarin we uw wensen en onze aanpak bespreken. We laten u de verschillende behandelmogelijkheden zien, zodat u een keuze kunt maken die bij uw wensen aansluit. Door heldere en duidelijke afspraken met u te maken, weet u precies waar u aan toe bent en kunt u rekenen op een uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van het proces en geven u advies over de beste behandeling voor uw vloer. Ook na het schuren staan wij voor u klaar met onderhoudstips en -advies. Wilt u uw houten vloer in Uden laten schuren door een professional? Kies dan voor Van Wamel Parketrenovatie en geniet weer van een prachtige, stralende vloer. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?