Houten vloer schuren Scherpenzeel

Houten vloer schuren Scherpenzeel

Houten vloer schuren in Scherpenzeel? Kies dan voor Van Wamel Parketrenovatie! Wij hebben een passie voor hout en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een houten vloer goed te onderhouden. Heeft u lichte beschadigingen, krassen of andere oneffenheden op uw vloer? Dan is houten vloer schuren de manier waarop u deze weer nieuw leven in kunt blazen.

Meer informatie over houten vloer schuren in Scherpenzeel

Heeft u nog vragen over het schuren van een houten vloer in Scherpenzeel, of wilt u meer weten over de renovatiemogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, of u kunt met ons bellen op 06 – 53 38 82 74. Tot gauw bij Van Wamel Parketrenovatie!

Hoe werkt een houten vloer schuren in Scherpenzeel?

Door de bovenste laag te verwijderen met behulp van een schuurmachine en daarna een nieuwe olie-, wax- of laklaag aan te brengen, komt een beschadigde houten vloer er weer als nieuw uit te zien. Dat is wel zo handig, gezien een vloer van hout vaak een flinke investering is. Wordt deze echter goed onderhouden, dan kan hij wel tientallen jaren meegaan! Om de zoveel jaar schuren is dan ook geen overbodige luxe.

 

Stofvrij schuren

Een nadeel van een houten vloer schuren is dat er erg veel stof bij kan vrij komen. Dit stof kan, wanneer het wordt ingeademd, irritaties aan de luchtwegen veroorzaken. Ook is het stof niet goed voor de omgeving en geeft het veel troep. Omdat wij een bedrijf zijn dat leeft van en voor hout, willen wij onze klanten graag optimaal ontzorgen. Daarom kunnen wij zonder resten van stof achter te laten uw houten vloer schuren! Het stof dat vrijkomt wordt dan meteen opgezogen en afgenomen. Dat scheelt niet alleen veel schoonmaken, maar is ook nog eens beter voor de gezondheid. Dat is het voordeel van Van Wamel!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?