Houten vloer schuren Renkum

Houten vloer schuren Renkum

Hebt u een houten vloer die beschadigd is geraakt? Laat dan nu uw houten vloer schuren door Van Wamel!

Wij zijn werkzaam in Renkum en omgeving en hebben aan praktijkervaring geen gebrek. Omdat we al meer dan 25 jaar in het vak zitten, hebben we alle soorten vloeren wel een keer voorbij zien komen. Ons is dus geen beschadiging aan het hout te gek! Met behulp van kwalitatieve materialen en veel vakkennis kunnen wij er voor zorgen dat uw houten vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit ziet.

Contact

Wilt u een offerte opvragen, of meer weten over onze diensten, zoals ander onderhoud aan uw houten vloer? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kan via het contactformulier op onze website of door ons te bellen op 06 – 53 38 82 74. Tot gauw bij Van Wamel Parketrenovatie!

Waarom houten vloeren schuren?

Een houten vloer ziet er prachtig uit, maar is wel een flinke investering. Gelukkig is hout duurzaam en gaat het aardig lang mee. Toch zal de vloer na verloop van tijd verbruikssporen gaan vertonen, zoals kleine beschadigingen of verkleuringen door zonlicht. Om er voor te zorgen dat u nog langer van uw vloer kunt genieten, kan het schuren van de vloer uitkomst bieden! Door de bovenste laag weg te halen en de vloer opnieuw te lakken kan deze weer stralen als vanouds.

 

Stofvrij schuren

Eén van de voordelen van het inschakelen van een expert als Van Wamel, is dat wij stofvrij kunnen schuren. Dit houdt in dat het stof dat vrijkomt tijdens de behandeling meteen wordt opgevangen en verwerkt, zodat het niet door de lucht zweeft. Stof kan namelijk zorgen voor irritaties aan de luchtwegen en is niet zo goed voor de gezondheid. Door stofvrij te schuren hebben u en uw huisgenoten er geen last van!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?