Houten vloer schuren Oss

Houten vloer schuren Oss

Houten vloeren zijn nog steeds zeer geliefd. Dit komt omdat ze van topkwaliteit zijn en een leven lang mee kunnen gaan, mits ze op de juiste manier worden onderhouden. Intensief gebruik kan er echter voor zorgen dat de vloer minder mooi oogt, met slijtplekken, krassen en vlekken als gevolg. Gelukkig kunnen deze problemen met een renovatie of opknapbeurt worden hersteld. Als u uw houten vloer in Oss wilt laten schuren, staat ons team graag voor u klaar. We komen bij u langs om uw wensen te bespreken en stellen een renovatie- of behandelplan op, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele onaangename verrassingen.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Oss? En wilt u hierbij de hulp van ons vakteam inschakelen? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande het onderhoud van uw houten vloer in Oss.

Voordelen van een houten vloer laten schuren

Aan een houten vloer in Oss laten schuren door Van Wamel Parketrenovatie zitten een aantal voordelen. Door de vloer te laten schuren, wordt de levensduur van de vloer worden verlengd. Dit komt omdat het schuren van de vloer helpt om beschadigingen en oneffenheden te verwijderen, waardoor de vloer langer mooi blijft. De uitstraling van de vloer wordt aanzienlijk verbeterd. Dit komt omdat het schuren van de vloer helpt om oneffenheden en beschadigingen te verwijderen, waardoor de vloer een gladde en egale finish krijgt. Het schuren van uw vloer is ook nog eens een milieubewuste keuze. U geniet namelijk veel langer van uw houten vloer!

 

Zo gaan wij te werk

Zodra we bij u langs zijn geweest om een renovatie- of behandelplan op te stellen bespreken we ook gelijk wanneer we langskomen voor het ‘echte’ werk. Wij weten wat uw wensen zijn dus kunnen direct aan de slag. Na het schuren van de vloer, behandelen we de vloer met een lax, wax of olie naar wens. Laat de vloer goed drogen. Daarna is de vloer weer klaar om gebruikt te worden. Met meer dan 25 jaar ervaring laten wij uw vloer weer stralen. Wist u dat wij 90% stofvrij schuren? U kunt eenvoudig een prijsopgaaf maken met de tool hieronder. Probeer hem gelijk.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?