Houten vloer schuren Opheusden

Houten vloer schuren Opheusden

Houten vloer schuren in Opheusden? Het vakkundige team van Van Wamel Parketrenovatie staat graag voor u klaar. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en alle kennis in huis om uw vloer weer te laten stralen als vanouds.

Naast het schuren van uw vloer nemen wij ook graag de behandeling van uw vloer voor onze rekening. U kunt onder andere kiezen voor waxen, oliën en lakken. Welke behandeling heeft uw voorkeur? Neem contact met ons op, geef uw wensen aangaande het schuren en behandelen van uw houten vloer aan ons door en maak een afspraak.

Neem contact op

Wilt u ons team inschakelen voor een houten vloer schuren in Opheusden? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 06-53388274. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij ontvangen dan graag meer informatie over wensen voor een vloerrenovatie in Opheusden.

Behandeling naar wens

Een houten vloer is een prachtige investering die een leven lang meegaat. Het is dan echter wel van belang dat u de vloer op de juiste manier behandelt. Uiteraard zal de vloer door intensief gebruik op den duur slijtplekken en misschien beschadigingen gaan vertonen. Het is dan tijd om het parket te laten schuren en behandelen. Na een behandeling ziet uw vloer er namelijk weer uit als nieuw.

Heeft uw houten vloer in Opheusden zijn glans verloren? Of is hij beschadigd geraakt? Schakel dan Van Wamel in voor een Parketrenovatie. Wanneer wij bij u langskomen, bespreken wij uw wensen en onze aanpak. Zo weet u precies waar u aan toe bent gedurende het proces en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Schuren van uw vloer

Wanneer u uw houten vloer laat schuren in Opheusden door onze vakmensen, komen wij op de afgesproken datum en tijd bij u langs om aan de slag te gaan. Alle meubels en vloerkleden dienen verwijderd te zijn. Dan starten wij met het verwijderen van de toplaag van de vloer. Ook de slijtplekken, beschadigingen en vlekken worden weggeschuurd. Wanneer het parket mooi fijn en glad geschuurd is, beginnen we met de behandeling. We brengen (afhankelijk van uw wens) een olie, wax of lak aan. Na de nodige droogtijd is de vloer weer klaar om gebruikt te worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?