Houten vloer schuren Oosterbeek

Houten vloer schuren Oosterbeek

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner voor het schuren van uw houten vloer in Oosterbeek, dan bent u bij Van Wamel aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het schuren, lakken en oliën van houten vloeren en weten als geen ander hoe we uw vloer weer in topconditie kunnen brengen. We zullen u meer vertellen over de voordelen van het schuren van uw houten vloer, en wat u kunt verwachten van onze dienstverlening. Lees snel verder.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Oosterbeek? En wilt u hierbij de hulp van ons vakteam inschakelen? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande het onderhoud van uw houten vloer in Oosterbeek.

Waarom uw houten vloer laten schuren?

Een houten vloer is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Het geeft een warme en natuurlijke uitstraling en is bovendien duurzaam en slijtvast. Maar na verloop van tijd kan uw vloer er toch wat dof en verweerd uit gaan zien. Dit komt doordat er vuil en stof in de poriën van het hout trekt en doordat de beschermende lak- of olielaag slijt. Door uw houten vloer in Oosterbeek te laten schuren, wordt de bovenste laag van het hout verwijderd en krijgt u een egale en gladde vloer terug. Daarnaast zorgt het schuren ervoor dat alle vuil en stof uit de poriën wordt verwijderd, zodat de vloer er weer als nieuw uitziet. Tot slot kan er na het schuren een nieuwe beschermende laag worden aangebracht, waardoor uw vloer weer jarenlang mee kan.

 

Waarom kiezen voor Van Wamel?

Als u besluit uw houten vloer in Oosterbeek te laten schuren, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat dit op een professionele en kwalitatieve manier gebeurt. Bij Van Wamel bent u hiervoor aan het juiste adres. Hieronder hebben we een aantal redenen voor u op een rijtje gezet waarom u voor ons zou moeten kiezen. Ervaring: Van Wamel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het schuren van houten vloeren. We hebben inmiddels honderden vloeren geschuurd en weten dus precies hoe we uw vloer weer in topconditie kunnen brengen. Vakmanschap: Het schuren van een houten vloer is een precisiewerkje. Onze vakmensen hebben de juiste kennis en ervaring om uw vloer op de juiste manier te schuren, zodat het resultaat perfect is. Kwaliteit: Bij Van Wamel werken we uitsluitend met de beste materialen en producten. Zo gebruiken we bijvoorbeeld schuurpapier van topkwaliteit, zodat we de beste resultaten kunnen behalen. Maatwerk: Geen enkele vloer is hetzelfde. Bij Van Wamel gaan we daarom altijd op maat te werk. We kijken naar de staat van uw vloer en naar uw wensen en adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?