Houten Vloeren Schuren Ochten

Laat uw houten vloer schuren in Ochten

Wilt u uw houten vloeren laten schuren in Ochten en omgeving? Dan bent u bij Van Wamel Parketrenovatie aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in het renoveren van houten vloeren! Een houten vloer is over het algemeen best een investering. U wilt deze dus graag zo goed mogelijk onderhouden. Na verloop van tijd is het echter onoverkoombaar dat de vloer sporen van slijtage of kleine beschadigingen krijgt. Gelukkig kunnen wij de vloer weer nieuw leven in blazen door deze te schuren!

Offerte houten vloer schuren Ochten

Zoekt u een vakspecialist die met gemak uw houten vloeren kan schuren in Ochten, neem dan gauw contact op met Van Wamel Parketrenovatie! Eén van onze specialisten zal langskomen om de huidige staat van de vloer te inspecteren en de mogelijkheden met u door te nemen. Daarna zullen wij een plan van aanpak en een offerte voor u opstellen. Bij akkoord kunnen we dan een afspraak inplannen om de vloer te komen schuren!

Hoe werkt het schuren van een houten vloer in Ochten?

Een houten vloer schuren is een klus die u het beste kunt overlaten aan een specialist. Het is een klus die veel ervaring en kennis vergt, bijvoorbeeld over verschillende houtsoorten. Ook gaat er best veel werk zitten in het schuren van de vloer! Eerst moet de vloer goed worden gereinigd, waarbij met extra aandacht naar vlekken wordt gekeken. Daarna wordt de vloer meerdere malen geschuurd, zonder deze te beschadigen. Na het schuren moet de vloer ook nog worden afgewerkt met bijvoorbeeld olie, lak, of hardwax.

 

De voordelen van houten vloeren schuren

Door uw houten vloer te schuren, herstelt u deze weer naar de authentieke, schadevrije staat, of kiest u ervoor deze een compleet nieuwe uitstraling gegeven. Bij Van Wamel Parketrenovatie is van alles mogelijk! Na het schuren van uw houten vloer:

 • ziet de vloer er weer uit als nieuw;
 • kunt u de komende jaren weer zorgeloos van de vloer genieten;
 • zijn sporen van slijtage en beschadigingen gerepareerd;
 • kan de vloer met verschillende producten worden afgewerkt;
 • heeft uw vloer een totaal nieuwe uitstraling.

Is uw vloer toe aan een opfrisbeurt, of wilt uw een andere sfeer in uw huis creëren? Van Wamel Parketrenovatie is hét bedrijf om uw vloer onder handen te nemen. Bij ons kunt u namelijk niet alleen rekenen op het mooiste eindresultaat, maar ook op een professionele aanpak van plan tot uitvoering.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

 • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

 • Corrie Broekhuizen
 • Locatie Tiel
 • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

 • Eva Lust
 • Locatie Tiel
 • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

 • Familie Minkman
 • Tiel

Houten vloer renoveren?