Houten vloer schuren Nijmegen

Houten vloer schuren Nijmegen

Wilt u uw houten vloer laten schuren in Nijmegen? Van Wamel Parketrenovatie is dé parketspecialist. Wij hebben veel kennis en ervaring waardoor we elke soort vloer wel eens voorbij hebben zien komen. Daarom draaien wij onze hand niet om voor het renoveren van wat voor vloer dan ook! Wij zijn gek op hout en kunnen samen met u de perfecte behandeling voor uw vloer bepalen, zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien!

Specialist inhuren vloer schuren Nijmegen

Hebt u nog vragen over het schuren van een houten vloer in Nijmegen, of wilt u meer weten over de renovatiemogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Wij zijn een bedrijf at leeft van en voor hout. Houten vloeren zijn onze passie, en deze passie delen we dan ook graag met u. Voor contact zijn wij te bereiken via ons contactformulier, of kunt u ons bellen op 06 – 53 38 82 74. Tot snel bij Van Wamel Parketrenovatie!

Waarom een houten vloer schuren?

Op een vloer wordt dagelijks geleefd. De vloer wordt bewandeld, schoongemaakt en gebruikt, waardoor deze op den duur sporen van slijtage, vlekken of kleine beschadigingen gaat vertonen. Dat is geen reden tot paniek: door de vloer te laten schuren kunt u deze gemakkelijk renoveren! Na het schuren wordt de vloer in de olie, lak of wax gezet, en ziet deze er weer net zo uit als op de dag waarop u hem kocht.

 

Stofvrij schuren: waarom?

Wanneer u een houten vloer laat schuren, zult u regelmatig de term ‘stofvrij schuren’ tegenkomen. Maar wat is het precies, en waarom is het zo belangrijk? Bij het schuren van een houten vloer in Nijmegen komt er veel houtgruis, stof en andere kleine deeltjes vrij. Wanneer u dit inademt, is dat niet goed voor de gezondheid en kan het irritatie opwekken. Daarom is het in Nederland wettelijk verplicht om stofvrij te schuren! Bij Van Wamel Parketrenovatie weten we dat en bieden we dan ook stofvrij schuren aan. Wanneer wij uw vloer renoveren, vangen we het stof op door het schuurapparaat aan te sluiten op een grote stofzuiger. Dat is wel zo veilig!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?