Houten vloer schuren Nieuwegein

Houten vloer schuren Nieuwegein

Wilt u uw vloer in Nieuwegein voorzien van een opfrisbeurt? Of wilt u uw vloer een compleet andere uitstraling geven? Dit alles is mogelijk bij Van Wamel Parketrenovatie. Met meer dan 25 jaar ervaring helpen we u graag met het schuren van uw houten vloer. Vaak is het opschuren van een houten vloer al genoeg om deze er weer als nieuw uit te laten zien. U kunt voor diverse behandelingen bij ons terecht. Lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Kan u houten vloer in Nieuwegein een grondige renovatie gebruiken? Of is hij toe aan een opfrisser? Van Wamel Parketrenovatie gaat graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op en maak een afspraak. U kunt ons bereiken via telefoonnummer naar 06-53388274. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wat zijn uw wensen voor een houten vloer schuren in Nieuwegein?

Over Van Wamel Parketrenovatie

Bij Van Wamel Parketrenovatie komt u alleen maar in aanraking met professionals. Wij hebben namelijk meer dan 25 jaar ervaring in de parketbranche. Wij weten dus welke houtsoort op welke manier behandeld moet worden. We zorgen voor een prachtig eindresultaat. Alle soorten vloeren zijn met zekerheid al wel eens door ons behandeld. Uw vloer in Nieuwegein zal voor ons dus ook geen onbekend terrein zijn. Bij ons kunt u terecht van het renoveren tot repareren van uw vloer, maar ook voor onderhoudsbehandelingen en onderhoudsproducten. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw is.

Onze werkwijze in Nieuwegein

Zodra u met ons contact heeft opgenomen om uw vloer te laten schuren in Nieuwegein plannen we een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak komen we bij u langs om naar uw wensen te luisteren en uw vloer grondig te inspecteren. Daarna stellen we een behandelplan met u op. Zo kunt u ervoor kiezen om na het schuren uw vloer te laten waxen, oliën of lakken. Vervolgens maken we met u een afspraak om de vloer in Nieuwegein te komen schuren. Zorg ervoor dat voordat wij bij u arriveren de vloer leeg is. Dan kunnen wij direct aan de slag. We zullen de vloer schuren en vervolgens behandelen op de wijze die u gekozen heeft. Het fijne aan onze werkwijze is dat wij 90% stofvrij schuren. Wij streven ernaar om de vloer zo snel en vakkundig mogelijk te schuren. Zo kunt u weer snel genieten van uw vloer.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?