Houten vloer schuren Maurik

Houten vloer schuren Maurik

Houten vloer schuren in Maurik of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Van Wamel Parketrenovaties. Al jarenlang zijn wij de specialist op het gebied van renoveren, onderhouden en behandelen van houten vloeren. Door gebruik te maken van onze kennis, vaardigheden en materialen, kunnen we eenvoudig het gewenste resultaat realiseren.
Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen bij het renoveren of schuren van uw houten vloer in Maurik? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bespreek uw wensen met ons. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Neem contact op

Wilt u uw houten vloer laten schuren in Maurik? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van Van Wamel Parketrenovatie en geef uw wensen aan ons door. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Opfrisbeurt of renovatie van uw houten vloer

Bent u de trotse eigenaar van een echte houten vloer? Dan weet u dat een houten vloer echt een vloer voor het leven is. De vloeren kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en hun authentieke, natuurlijke uitstraling. Het is echter wel van belang dat u de vloer op de juiste manier onderhoud. Zeker wanneer de vloer intensief gebruikt en belopen wordt, kunnen er na verloop van tijd slijtageplekken en beschadigingen ontstaan.
Gelukkig kunt u hier wat aan laten doen. Van Wamel Parketrenovatie gaat graag voor u aan de slag met het renoveren, behandelen of schuren van uw houten vloer in Maurik. Uiteraard is het van belang dat wij vooraf uw wensen bespreken, daarnaast bekijken we de situatie van uw vloer. Op basis daarvan maken wij een behandelplan voor u op. U bepaalt onder andere de gewenste kleur van de vloer en de behandelmethode.

 

Maak kennis met onze werkwijze

Op de met u afgesproken datum en tijd beginnen wij met schuren en behandelen van uw vloer in Maurik. Vooraf is het noodzakelijk dat alle meubels en kleden uit de ruimte zijn verwijderd. Alleen dan kunnen we beginnen met het schuren van de vloer. Onze vakmensen verwijderen eerst de toplaag. Uiteraard worden ook de eventuele krassen, vlekken en beschadigingen weggeschuurd. Nadat het volledig geschuurd is, wordt het stof direct verwijderd. Daarna kan de behandeling uitgevoerd worden. Dit gebeurt met een wax, olie of lak. Na de droogtijd is de vloer weer klaar voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?