Houten vloer schuren Lunteren

Houten vloer schuren Lunteren

Houten vloer schuren in Lunteren? Maak dan kennis met Van Wamel Parketrenovatie. Al jarenlang zijn wij de specialist in Lunteren en omgeving als het gaat om het onderhouden en renoveren van houten vloeren. Door de juiste technieken toe te passen, zorgen wij ervoor dat uw vloer weer straalt als vanouds.

Wilt u uw houten vloer in Lunteren ook laten schuren door ons team van specialisten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bespreek uw wensen met ons. Wij maken dan graag een afspraak met u. Behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Lees dan verder.

Maak een afspraak

Schakel vandaag nog het vakteam van Van Wamel Parketrenovatie in voor het schuren van uw houten vloer in Lunteren. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274.

Behandelplan opstellen

U heeft een prachtige houten vloer in uw woning in Lunteren en wil deze graag laten behandelen voor een optimaal resultaat. Van Wamel Parketrenovatie helpt u daar graag bij. Door intensief gebruik kan uw vloer minder mooi ogen. Denk bijvoorbeeld aan slijtplekken, krassen en vlekken. Met de juiste behandeling of een complete renovatie kunnen wij uw vloer weer herstellen.

Wanneer u in Lunteren kiest voor vloeronderhoud door ons bedrijf, komen wij eerst bij u langs om uw wensen te bespreken. Daarnaast zullen wij een vloerinspectie uitvoeren, zodat wij een goed beeld krijgen van de situatie. Op basis van uw wensen en de inspectie zullen wij een behandelplan opstellen.

De behandeling van uw vloer

Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u langs om te starten met het schuren van de vloer. Het is uiteraard wel van belang dat alle meubels en tapijten zijn verwijderd uit te ruimte. Wanneer dit het geval is, kunnen wij direct aan de slag met het schuren van de vloer. De toplaag wordt verwijderd en ook alle slijtplekken, vlekken en beschadigingen worden zorgvuldig weggeschuurd. Na het schuren is het tijd voor de behandeling van de vloer. Dit gebeurt met een lak, wax of olie naar keuze. Nadat de vloer volledig is gedroogd, is hij weer klaar om gebruikt te worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?