Houten vloer schuren Leusden

Houten vloer schuren Leusden

Houten vloer schuren in Leusden of omgeving? Van Wamel Parketrenovatie staat graag voor u klaar. Al jarenlang kunnen klanten rekenen op vakmanschap. Of dat u uw houten vloer nu een kleine opfrisser wilt geven of een complete vloerrenovatie wilt laten uitvoeren, wij staan graag voor u klaar. Wij maken gebruik van innovatieve technieken en materialen om het beste resultaat te realiseren?
Wilt u uw houten vloer laten schuren in Leusden? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij horen dan graag uw wensen aangaande de onderhoudsbeurt of renovatie. Meer weten over onze aanpak? Lees dan snel verder.

Maak een afspraak

Wilt u uw houten vloer in Leusden weer laten stralen als vanouds? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een behandeling of complete renovatie. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Wij horen graag wat wensen zijn aangaande het onderhoud van uw houten vloer in Leusden.

Behandelplan laten opstellen

De houten vloer is al eeuwen zeer geliefd. En dat is niet zo gek, aangezien het unieke eigenschappen met zich meebrengt. Hij kenmerkt zich door zijn authentieke en warme uitstraling. Daarnaast is dit type vloer ontzettend duurzaam en gaat een leven lang mee. Om de vloer in perfecte conditie te houden, is het echter wel van belang dat hij regelmatig onderhouden wordt. Het schuren van de toplaag van de vloer is hierbij essentieel.
Wilt u ook uw houten vloer laten schuren in Leusden? Dan kunt u rekenen op Van Wamel Parketrenovatie. Wij komen eerst bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen en de vloerinspectie stellen wij een renovatie- of behandelplan op. U weet zo precies wat u te wachten staat.

 

Het behandelen van een houten vloer

Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u in Leusden langs om de onderhoudsbeurt of renovatie van uw houten vloer uit te voeren. Het is van belang dat alle meubels en tapijten vooraf zijn verwijderd. Wanneer dit het geval is, kunnen we aan de slag gaan met het schuren van de vloer. Onze specialisten verwijderen eerste de toplaag. Ook slijtplekken, vlekken en beschadigingen ook zorgvuldig weggeschuurd. Na het schuren behandelen we de vloer met een lak, wax of olie naar keuze. Nadat deze goed is opgedroogd, is hij weer klaar voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?