Houten vloer schuren Leerdam

Houten vloer schuren in Leerdam

Van Wamel is hét adres voor het schuren van uw houten vloer in Leerdam. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe vloeren als renovatie/reparatie en onderhoud. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten onze specialisten precies hoe zij uw vloer perfecte kunnen schuren.

Meer informatie over het schuren van een houten vloer

Woont u in Leerdam en omgeving en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een e-mail naar: info@vanwamel.com of bel ons op: +31 (0)6 53 38 82 74. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen verder te specificeren.

Hoe werkt het schuren van een houten vloer?

Een houten vloer schuren klinkt als een goed idee, maar hoe werkt dat eigenlijk? Voordat onze vakmannen starten met het schuren van uw vloer is het belangrijk dat u de vloer vrijmaakt van alles meubels. Dat is namelijk nodig, zodat we kunnen starten met het verwijderen van de toplaag.

Nadat uw vloer helemaal glad is geschuurd start het echte behandelproces. Dit hangt helemaal af van uw specifieke wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld verdergaan met het waxen, lakken etc. Als een van deze lagen is aangebracht is uw houtenvloer weer zo goed als nieuw en kunt u er weer jarenlang plezier van hebben.

Houten vloer laten schuren: de voordelen

Het schuren van een vloer heeft vele voordelen. Deze voordelen zijn onder te verdelen in voordelen voor het oog, de portemonnee en het woongenot. Als eerste het voordeel voor het oog. Een pas geschuurde vloer geeft een frisse, strakke uitstraling. De vloer ziet er weer als nieuw uit en is een lust voor het oog. Het voordeel voor de portemonnee is dat het doorgaans goedkoper is dan het plaatsen van een volledig nieuwe vloer. Tot slot het woongenot. Het plaatsen van een nieuwe vloer duurt vaak langer dan het schuren van de huidige vloer. Er moet een oude vloer verwijderd worden en een nieuwe geplaatst worden. Dat kost tijd. Door de huidige vloer te schuren, kun je dus sneller genieten van je nieuwe vloer!

Van Wamel biedt een compleet pakket als het gaat om uw houtenvloeren

Van Wamel Parketrenovatie biedt u een volledig pakket aan voor uw houtenvloer. Wenst u een nieuwe uitstraling of heeft u reparatie/ renovatie nodig? Dan bent u bij Van Wamel aan het goede adres. Wij bieden namelijk diverse diensten aan om uw ideale vloer te realiseren.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?