Houten vloer schuren Kesteren

Houten vloer schuren Kesteren

Houten vloer schuren in Kesteren? Geef uw klus uit handen aan de specialisten van Van Wamel Parketrenovatie. 25 jaar ervaring en een grote kennis op het gebied van het schuren en behandelen van parketvloeren zorgen ervoor dat wij iedere houten vloer kunnen laten stralen als vanouds.

Is uw houten vloer in Kesteren ook toe aan een opknapbeurt of grondige renovatie? Dan gaat Van Wamel Parketrenovatie graag voor u aan de slag. Tijdens de opknapbeurt of renovatie zal de vloer eerst geschuurd worden en vervolgens behandeld worden met een olie, wax of lak. Meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak direct een afspraak. Voor meer informatie over onze aanpak kunt u ook verder lezen.

Neem contact op

Schakel vandaag nog Van Wamel Parketrenovatie in voor uw houten vloer schuren in Kesteren. Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak. Bel ons via 06-53388274. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor de opknapbeurt of renovatie van uw parketvloer in Kesteren.

Opfrisbeurt of renovatie

De houten vloer is nog steeds ongekend populair. Dat is niet zo vreemd aangezien een houten vloer ontzettend duurzaam is en ook nog prachtig oogt. Is uw woning Kesteren voorzien van een geweldige houten vloer? Dan kan het zijn dat deze in de loop der jaren wat minder mooi oogt door intensief gebruik. Gelukkig weet het team van Van Wamel precies hoe zij deze krassen, vlekken en slijtageplekken moeten aanpakken. Door de vloer grondig te schuren en behandelen krijgt hij weer zijn oude glans terug.

Kan uw houten vloer in Kesteren ook wel een opfrisbeurt of complete renovatie gebruiken? Dan staan wij graag voor u klaar. We maken eerst een afspraak met u om de vloer te inspecteren. We bekijken de staat van het parket en stellen op basis hiervan een behandelplan op. In overleg met u bekijken we welke behandeling we uitvoeren, waxen, oliën of lakken.

 

Het schuren en behandelen van de vloer

Op de afgesproken datum en tijd starten wij met het schuren van uw houten vloer. Met behulp van machines en de juiste materialen wordt de volledige toplaag verwijderd. De vloer wordt ook ontdaan van vlekken, beschadigingen en slijtplekken. Om een zo’n mooi mogelijk resultaat te bereiken, worden ook de v-groeven (indien aanwezig) goed geschuurd. Na het schuren behandelen we de vloer met de olie, wax of lak. Na een korte droogtijd is hij weer klaar voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?