Houten vloer schuren Ijzendoorn

Houten vloer laten schuren in Ijzendoorn door Van Wamel Parketrenovatie

Wilt u uw houten vloer laten schuren? Dat laat u over aan de specialisten van Van Wamel Parketrenovatie. U kunt op ons vakmanschap rekenen, wij hebben namelijk 25 jaar ervaring in het vak. Inmiddels zijn vele mensen in onder andere Veenendaal, Rhenen en Utrecht u voorgegaan. Wij hebben hun mogen helpen met het renoveren en onderhouden van hun (houten) vloer. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Dan leest u verder voor meer informatie of u neemt direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Ijzendoorn? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-53388274 of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij maken dan graag een afspraak en helpen u met al uw vragen.

Behandelplan van uw houten vloer in Ijzendoorn

Zodra u contact met ons opgenomen heeft zullen wij bij u op locatie komen kijken. Onze specialist bespreekt met u de wensen en mogelijkheden. We zullen kijken naar de staat van uw parketvloer en bespreken wat nodig is.
Het is niet alleen mogelijk om door ons uw houten vloer te laten schuren. Bij Van Wamel Parketrenovatie kunt u ook terecht voor het renoveren, behandelen of onderhouden van uw houten vloer. Wilt u na het schuren uw vloer laten oliën, waxen of lakken? Ook dat is mogelijk!

 

Houten vloer schuren het proces

Nadat wij bij u langsgekomen zijn zullen wij direct een afspraak met u maken. Op de afgesproken datum zullen we bij u in Ijzendoorn langskomen om uw houten vloer te schuren. Om goed aan de slag te kunnen vragen wij u alle aanwezige meubelen uit de desbetreffende ruimte te halen. Zo kunnen wij direct beginnen. We beginnen doorgaans met het verwijderen van de toplaag van uw vloer. Dit zorgt ervoor dat alle beschadigingen en vlekken weggewerkt worden. Om zo uiteindelijk een optimaal glad oppervlak te creëren. Heeft u aangegeven uw vloer te willen laten oliën, wazen of lakken? Dan zullen wij na het verwijderen van het stof dit aanbrengen op de vers geschuurde vloer. Laat uw houten vloer goed drogen en hij is weer als nieuw!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?