Houten vloer schuren Heteren

Houten vloer schuren Heteren

Wilt u een houten vloer laten schuren in Heteren? Welkom bij Van Wamel Parketrenovatie, dé specialist in het renoveren van houten vloeren. Wij zijn gek op hout en vinden alle soorten even bijzonder en interessant. Daardoor hebben wij in de loop der tijd veel kennis en ervaring opgedaan wat betreft het renoveren, repareren en onderhouden van houten vloeren. Als experts in houtbewerking zijn wij een uitstekend bedrijf om in te huren voor het schuren van uw vloer!

Neem contact op

Hebt u nog vragen over het schuren van een houten vloer in Heteren en omgeving? Bij Van Wamel Parketrenovatie beantwoorden we deze graag. We hebben meer dan 25 jaar aan ervaring in de parketbranche waardoor geen vloer ons te gek is! Weet u dus niet zeker of uw vloer toe is aan een schuurbeurt, hoe u de vloer het beste kunt onderhouden, of welke afwerking het beste bij uw interieuw past? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom een houten vloer schuren?

Een houten vloer is een flinke investering die wel een leven lang mee kan gaan. Maar een vloer wordt vaak dagelijks gebruikt, waardoor er sporen van schade, slijtage en kleine vlekken kunnen ontstaan. Dat is geen probleem: door de vloer te schuren kunt u deze er namelijk weer als nieuw uit laten zien! Na het schuren wordt de vloer in de olie of lak gezet wat niet alleen zorgt voor een mooi resultaat, maar ook voor een compleet nieuwe uitstraling van uw vloer.

 

Stofvrij schuren

Wanneer u een houten vloer wil schuren in Heteren en omgeving, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Ten eerste moet de ruimte waarin de vloer ligt volledig worden leeggehaald en moet de ruimte worden afgeplakt. Vervolgens kan er tijdens het schuren een hoop stof vrijkomen. Dit stof kan erg vervelend zijn.

Het is namelijk niet zo goed voor de gezondheid en komt overal terecht, wat voor veel schoonmaakwerk zorgt. Om dit te voorkomen kiezen veel mensen ervoor om een expert als Van Wamel Parketrenovatie in te huren. Wij kunnen namelijk tot wel 90% stofvrij schuren! Dat bespaart u een hoop ongemakken.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?