Houten vloer schuren in Groesbeek

Houten vloer schuren in Groesbeek

Wilt u in het prachtige Groesbeek weer genieten van de houten vloer in uw woning? Dan bent u bij Van Wamel Parketrenovatie aan het juiste adres! Wij maken al meer dan 25 jaar vloeren weer als nieuw.

Of dat u nu op zoek bent naar een partij die slechts een opknapbeurt geeft of een hele renovatie, wij zijn er voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw vloer weer helemaal als nieuw te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u graag de specialist van Van Wamel Parketrenovatie inschakelen voor het behandelen en schuren van uw houten vloer in Groesbeek? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen naar 06-53388274. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor vloer schuren in Groesbeek.

Opknapbeurt of renovatie van uw parketvloer in Groesbeek?

Een houten vloer is een duurzame investering. U kunt er vaak lang van genieten, mits deze goed onderhouden wordt! Door een houten vloer tijdig van onderhoud te voorzien gaat een vloer een heel leven mee! Een houten vloer kan namelijk meerdere keren opnieuw geschuurd en afgewerkt worden. Zo maken wij uw vloer weer als nieuw. U kunt ook gaan voor een complete renovatie van uw vloer. Waar u ook voor gaat wij helpen u graag om uw vloer in Groesbeek weer als nieuw te maken.

 

Hoe wij te werk gaan

Zodra u contact met ons opgenomen hebt maken wij een afspraak met u. Wij komen graag bij u langs in Groesbeek om de parketvloer te bekijken. Tijdens deze inspectie geeft u ook uw wensen door. Vervolgens bespreken we samen de mogelijkheden voor de behandeling van uw vloer. Kiest u bijvoorbeeld voor het laten waxen, oliën of lakken van uw vloer?
Als het behandelplan vaststaat spreken we een datum met u af wanneer wij langskomen om uw houten vloer te schuren. Met de juiste materialen gaat onze specialist aan de slag. Na het schuren gaat de door u gekozen behandeling over de vloer heen. Na de droogtijd kunt u uw vloer weer gebruiken!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?