Houten vloer schuren Elst Utrecht

Houten vloer schuren Elst Utrecht

Houten vloer schuren in Elst Utrecht of omgeving? Het vakteam van Van Wamel Parketrenovatie gaat graag voor u aan de slag. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het schuren van behandelen van parketvloeren. Wij kunnen u op dat gebied volledig ontzorgen. Voor welk type behandeling kiest? Wilt u uw houten vloer opfrissen of heeft u behoefte aan een complete vloerrenovatie? Geef uw wensen aan ons door.

Heeft u in Elst Utrecht interesse in onze diensten? En wilt u graag meer weten over onze aanpak tijdens het schuren en behandelen van houten vloeren? Lees dan verder voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Een afspraak maken

Heeft u plannen om uw houten vloer te laten schuren in Elst Utrecht? Laat deze klus dan over aan het vakkundige team van Van Wamel. Voor meer informatie over onze aanpak neemt u contact met ons op via 06-53388274. Wij bespreken dan graag uw wensen en maken een afspraak met u.

Een opfrisbeurt of renovatie van uw vloer

Als trotse eigenaar van een houten vloer wilt u deze uiteraard zo mooi mogelijk houden. Door intensief gebruik kan uw vloer echter slijtplekken, vlekken en krassen gaan vertonen. Dit kunt u aanpakken door de vloer te laten schuren en behandelen. Kies voor een fijne opfrisser of ga voor een complete vloerrenovatie.

Wilt u uw houten vloer laten schuren in Elst Utrecht? Schakel dan Van Wamel Parkerenovatie in. Wij verzorgen graag het onderhoud van uw vloer van A tot Z. Wij maken eerst een afspraak met u om uw vloer te inspecteren. Op basis van deze inspectie stellen wij een behandel- of renovatieplan op. Zo bepaalt u onder andere zelf de gewenste kleur van de vloer. U weet dan precies waar u aan toe bent.

De behandeling van uw houten vloer

Op de afgesproken dag starten wij met het schuren van uw houten vloer in Elst Utrecht. Verwijder eerst de aanwezige meubels en tapijten, zodat de ruimte helemaal leeg is. Vervolgens verwijderen wij de toplaag van de vloer. Ook de krassen, vlekken en beschadigingen worden weggeschuurd. Nadat de vloer mooi fijn geschuurd en het stof verwijderd is, beginnen we met de behandeling. Dit gebeurt, zoals met u vooraf besproken, een wax, lak of olie. Na een korte droogtijd kan de vloer weer gebruikt worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?