Houten vloer schuren Ede

Houten vloer schuren in Ede

Wilt u een houten vloer schuren in Ede? Dan kunt u terecht bij Van Wamel Parketrenovatie. Door 25 jaar ervaring in het vak weten onze specialisten precies hoe zij uw vloer op de perfecte manier kunnen schuren. Van renovatie tot lichte opfrisser, Van Wamel Parketrenovatie heeft alle specialiteit in huis om de klus te klaren in ede en omstreken. Wilt u meer weten over hoe wij het schuren en behandelen van uw parketvloer aanpakken? Lees dan snel verder. U kunt ook direct contact opnemen om een afspraak te maken voor professioneel advies op maat.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Ede? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-53388274 of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij maken dan graag een afspraak en helpen u met al uw vragen.

Houten vloer voor een perfecte nieuwe look

Heeft uw houten vloer een opknapbeurt nodig? Zijn er beschadigingen of wilt u gewoon een nieuwe uitstraling voor uw vloer. Van Wamel Parketrenovatie helpt u hier graag mee verder in Ede en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer net zo nieuw uitziet als toen u hem kocht. Wij overleggen met u uw wensen en passen onze behandeling daarop aan. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in schuren, maar ook in waxen, oliën en lakken. Wij doen er alles aan om uw vloer er uit te laten zien zoals u dat voor ogen heeft. Wij stellen een renovatieplan op om u een goed beeld te geven wat er moet gebeuren om uw houten vloer weer perfect te krijgen. U weet zo direct waar u aan toe bent. Met onze uitgebreide expertise op het gebied van parketrenovatie zullen wij uw houten vloer weer in topconditie brengen.

Hoe pakken wij het schuren van uw houten vloer in ede en omgeving aan?

Hoewel een houten vloer jarenlang meegaat, is periodiek onderhoud essentieel. Door dagelijks gebruik kunnen er slijtplekken en beschadigingen ontstaan, waardoor de vloer zijn glans verliest. Op zulke momenten is het tijd voor een professionele schuur- en behandelbeurt.

Van Wamel Parketrenovatie begint bij de behandeling van uw houten vloer met het verwijderen van de toplaag. Het is belangrijk dat de vloer is vrijgemaakt van meubels en kleden voordat onze specialisten in ede en omgeving kunnen starten. Wij nemen eventuele krassen en beschadigingen ook mee in onze behandeling. Vervolgens wordt de vloer zeer fijn geschuurd voor een perfecte gladheid. De v-naden worden hierbij ook meegenomen. Na het schuren start het echte behandelproces. Dit is, afhankelijk van uw voorkeur, een wax, olie of lak behandeling. Als deze laag is aangebracht en opgedroogd is uw houten vloer in ede weer zo goed als nieuw.

Waarom kiezen voor Van Wamel?

Wanneer u kiest voor Van Wamel voor het schuren van uw houten vloer in Ede, plannen we eerst een consultatie om uw wensen en onze aanpak te bespreken. We presenteren de verschillende behandelingsopties, zodat u een keuze kunt maken die past bij uw voorkeuren. Dankzij onze transparante communicatie weet u altijd waar u aan toe bent.

De renovatie van het parket

Op de overeengekomen datum en tijd arriveert ons team in Ede om uw houten vloer grondig aan te pakken. Zorg ervoor dat de ruimte leeg is, zodat we direct kunnen beginnen met het schuren. Met behulp van geavanceerde apparatuur verwijderen we de bovenste laag, inclusief alle beschadigingen en vlekken. Na het schuren behandelen we de vloer met wax, olie of lak, afhankelijk van uw keuze. Na het drogen is uw vloer weer als nieuw en klaar voor gebruik.

Onderhoudstips voor Houten Vloeren door Van Wamel Parketrenovatie

Een houten vloer is een waardevolle toevoeging aan elk huis, maar vereist regelmatig onderhoud om zijn charme te behouden. Bij Van Wamel Parketrenovatie hebben we diepgaande kennis van houten vloeren en bieden we de volgende onderhoudstips:

 • Regelmatig stofzuigen met een zachte borstel.
 • Vermijd overmatig watergebruik.
 • Kies voor houtspecifieke reinigingsproducten.
 • Bescherm de vloer tegen krassen met viltjes.
 • Overweeg een jaarlijkse inspectie door een specialist van Van Wamel.

De voordelen van het goed onderhouden van uw houten vloer

Goed onderhoud van uw houten vloer biedt tal van voordelen, van esthetiek tot duurzaamheid. Hier zijn enkele redenen waarom regelmatig onderhoud essentieel is:

 • Verlenging van de levensduur.
 • Behoud van de natuurlijke schoonheid.
 • Kostenbesparing op de lange termijn.
 • Verhoogde waarde van uw woning.

Bij Van Wamel Parketrenovatie zetten we ons in voor uitmuntendheid in het renoveren en onderhouden van houten vloeren. Onze professionele aanpak garandeert dat uw vloer er op zijn best uitziet en jarenlang meegaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

 • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

 • Corrie Broekhuizen
 • Locatie Tiel
 • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

 • Eva Lust
 • Locatie Tiel
 • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

 • Familie Minkman
 • Tiel

Houten vloer renoveren?