Houten vloer schuren Ede

Houten vloer schuren in Ede

Wilt u een houten vloer schuren in Ede? Dan kunt u terecht bij Van Wamel Parketrenovatie. Door 25 jaar ervaring in het vak weten onze specialisten precies hoe zij uw vloer op de perfecte manier kunnen schuren. Van renovatie tot lichte opfrisser, Van Wamel Parketrenovatie heeft alle specialiteit in huis om de klus te klaren in ede en omstreken. Wilt u meer weten over hoe wij het schuren en behandelen van uw parketvloer aanpakken? Lees dan snel verder. U kunt ook direct contact opnemen om een afspraak te maken voor professioneel advies op maat.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Ede? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-53388274 of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij maken dan graag een afspraak en helpen u met al uw vragen.

Houten vloer voor een perfecte nieuwe look

Heeft uw houten vloer een opknapbeurt nodig? Zijn er beschadigingen of wilt u gewoon een nieuwe uitstraling voor uw vloer. Van Wamel Parketrenovatie helpt u hier graag mee verder in Ede en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer net zo nieuw uitziet als toen u hem kocht. Wij overleggen met u uw wensen en passen onze behandeling daarop aan. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in schuren, maar ook in waxen, oliën en lakken. Wij doen er alles aan om uw vloer er uit te laten zien zoals u dat voor ogen heeft. Wij stellen een renovatieplan op om u een goed beeld te geven wat er moet gebeuren om uw houten vloer weer perfect te krijgen. U weet zo direct waar u aan toe bent.

 

Hoe pakken wij het schuren van uw houten vloer in ede en omgeving aan?

Van Wamel Parketrenovatie begint bij de behandeling van uw houten vloer met het verwijderen van de toplaag. Het is belangrijk dat de vloer is vrijgemaakt van meubels en kleden voordat onze specialisten in ede en omgeving kunnen starten. Wij nemen eventuele krassen en beschadigingen ook mee in onze behandeling. Vervolgens wordt de vloer zeer fijn geschuurd voor een perfecte gladheid. De v-naden worden hierbij ook meegenomen. Na het schuren start het echte behandelproces. Dit is, afhankelijk van uw voorkeur, een wax, olie of lak behandeling. Als deze laag is aangebracht en opgedroogd is uw houten vloer in ede weer zo goed als nieuw.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?