Houten vloer schuren Echteld

Houten vloer laten schuren in Echteld door Van Wamel Parket Renovatie

Heeft uw houten vloer in Echteld kale plakken in de lak? Dan kunt u ervoor kiezen om uw vloer te laten schuren. Wij van Van Wamel Parket Renovatie staan graag voor u klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we wat uw vloer nodig heeft. Wij zijn echte vakmensen en zorgen ervoor dat uw houten vloer op de juiste manier behandelt moet worden. Zo laten we uw vloer weer stralen als vanouds. Wilt u meer weten over onze aanpak? Lees dan verder. U kunt ook contact met ons opnemen om direct een afspraak te maken.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Echteld? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-53388274 of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij maken dan graag een afspraak en helpen u met al uw vragen.

Behandelplan voor uw houten vloer in Echteld opstellen

Zodra u contact met ons opgenomen heeft zullen wij samen met u een moment afspreken waarin één van onze specialisten bij u langskomt. Voordat wij beginnen met het schuren van uw houten vloer in Echteld is het belangrijk dat wij weten wat uw wensen zijn en wat de vloer nodig heeft. Wij zullen bij u op locatie langskomen om de houten vloer te bekijken. Samen met u zullen we naar de beschadigingen van de vloer kijken. Vervolgens bespreken we met u de verschillende behandel mogelijkheden. Wilt u dat wij uw houten vloer voorzien van olie, wax of lak, dan bespreken we dat ook gelijk. Op basis van deze inspectie en uw wensen wordt er een renovatieplan opgesteld door onze specialist.

 

Hoe gaan we te werk voor uw houten vloer schuren in Echteld

Tijdens de inspectie spreken we een datum met u af. Op deze datum zullen we bij u in Echteld voor de deur staan om uw vloer te komen schuren. Om direct aan de slag te kunnen helpt u ons door de desbetreffende ruimte vrij van meubelen te maken. Wij beginnen met de toplaag van uw vloer te verwijderen. Hierdoor zullen alle beschadigingen en vlekken weggewerkt worden. Er zal een glad oppervlak ontstaan. Zodra wij de houten vloer ontdaan hebben van het aanwezige stof gaan we aan de slag met de olie, wax of lak. Uw vloer zal er weer prachtig uitzien na het drogen.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?