Houten vloer schuren Druten

Houten vloer schuren Druten

Houten vloer schuren in Druten? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Van Wamel parketrenovatie. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw houten vloer moeten schuren en behandelen. Door gebruik te maken van de juiste technieken en materialen, laten wij uw vloer er weer uit zien als nieuw.

Is uw houten vloer in Druten toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u om uw wensen betreffende de opknapbeurt of renovatie te bespreken. Voor meer informatie over onze werkwijze leest u verder.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Druten? En wilt u hierbij de hulp van ons vakteam inschakelen? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande het onderhoud van uw houten vloer in Druten.

Renovatie of onderhoudsbeurt

Houten vloeren zijn nog steeds zeer geliefd. Uiteraard niet voor niets. De vloeren zijn van topkwaliteit en gaan een leven lang mee. Het is dan wel van belang dat de vloer op de juiste manier wordt onderhouden. Intensief gebruik zorgt er namelijk voor dat de vloer minder mooi oogt. Er ontstaan bijvoorbeeld slijtplekken, krassen en vlekken. Gelukkig kunnen deze met een renovatie of opknapbeurt volledig worden hersteld.

Wilt u uw houten vloer laten schuren in Druten? Dan staat ons team graag voor u klaar. Wij komen eerst bij u langs om uw wensen te bespreken. We stellen onder andere een renovatie- of behandelplan op, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

 

De behandeling van uw vloer

Op de dag van de renovatie in Druten zullen we beginnen met het schuren van de vloer. Het is van belang dat alle meubels en tapijten in de ruimte zijn verwijderd. We schuren is de toplaag van de vloer eraf. Hierbij worden de slijtplekken, vlekken en beschadigingen ook zorgvuldig weggeschuurd. De volgende stap in het proces is het behandelen van de vloer. Op basis van uw wensen wordt gekozen voor een lak, wax of olie. Wanneer deze zorgvuldig is aangebracht moet deze drogen. Na het drogen is de houten vloer klaar voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?