Houten vloer schuren Doorn

Houten vloer schuren Doorn

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw houten vloer in Doorn te laten schuren? Dan bent u bij Van Wamel Parket aan het juiste adres! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het schuren en afwerken van houten vloeren en zorgen voor een perfect resultaat. Van Wamel Parket is een ervaren en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en afwerken van houten vloeren. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen om het beste resultaat te bereiken. Bovendien hebben wij een passie voor hout en zijn we altijd op zoek naar de mooiste en duurzaamste oplossingen voor uw vloer.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Doorn? En wilt u hierbij de hulp van ons vakteam inschakelen? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande het onderhoud van uw houten vloer in Doorn.

Waarom uw houten vloer laten schuren?

Een houten vloer kan na verloop van tijd beschadigd raken. Krassen, deuken en vlekken kunnen de uitstraling van uw vloer aantasten en ervoor zorgen dat deze er oud en versleten uitziet. Door uw vloer te laten schuren in Doorn, worden alle beschadigingen verwijderd en krijgt uw vloer weer de mooie en natuurlijke uitstraling terug. Het schuren van uw vloer is bovendien een duurzame oplossing, want u hoeft niet de hele vloer te vervangen.

 

Onze werkwijze

Wanneer u Van Wamel Parket inschakelt voor het schuren van uw houten vloer in Doorn, doorlopen wij de volgende stappen:

 

• Inspectie: Voordat we beginnen met schuren, inspecteren we uw vloer zorgvuldig. We kijken naar de staat van uw vloer en beoordelen of er eventueel reparaties nodig zijn.

 

• Schuren: Vervolgens beginnen we met het schuren van uw vloer. We werken met professionele schuurmachines die stof arm zijn, zodat u zo min mogelijk last heeft van stof. We schuren de vloer in verschillende fases, waarbij we steeds fijnere schuurkorrels gebruiken. Op deze manier wordt de vloer mooi egaal en glad.

 

• Reparatie: Indien nodig, voeren we reparaties uit aan uw vloer. Denk hierbij aan het vervangen van beschadigde delen of het opvullen van naden en kieren.

 

• Afwerking: Als laatste brengen we een afwerklaag aan op uw vloer. Hierbij heeft u keuze uit verschillende afwerkingen, zoals lak, olie of hardwax. Wij adviseren u graag over de beste optie voor uw vloer.

 

Natuurlijk voeren wij al deze stappen uit in samenspraak met u. U bepaalt wat wij voor u doen. Na de inspectie stellen wij een behandelplan op, deze bespreken we samen met u. Het behandelplan passen we eventueel aan naar uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze. Wij staan u graag te woord.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?