Houten vloer schuren Dodewaard

Houten vloer schuren Dodewaard

Houten vloer schuren in Dodewaard of omgeving? Dan kunt u rekenen op Van Wamel Parketrenovaties. Wij zijn dé specialist op het gebied van het schuren en behandelen van houten vloeren. Tevens kunt u bij ons terecht voor een complete parketrenovatie. Door onze kennis, vaardigheden en materialen in te zetten, kunnen wij uw houten vloer in Dodewaard weer laten stralen als vanouds.
Wilt u meer weten over het schuren van de houten vloer bij u thuis? En wilt u graag uw wensen met ons bespreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Meer weten over onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Neem contact op

Wilt u ook uw houten vloer laten schuren in Dodewaard? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van Van Wamel Parketrenovatie en geef uw wensen aan ons door. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Wij gaan dan graag voor u aan de slag.

Opknapbeurt of renovatie van uw houten vloer

U heeft een prachtige houten vloer liggen in uw woning in Dodewaard. Om deze vloer in optimale conditie te houden, is het van belang dat u deze op de juiste manier laat behandelen en onderhouden. Het laten schuren van uw parketvloer is dan ook de beste oplossing. Het is de manier om slijtageplekken en beschadigingen aan te pakken en uw vloer weet te laten stralen als vanouds.
Kan uw vloer wel een opfrisbeurt of complete renovatie gebruiken? Dan staat Van Wamel Parketrenovatie graag voor u klaar. U maakt een afspraak met ons en wij komen op locatie langs om de vloer te bekijken. Daarnaast bespreken we uitvoerig uw wensen. Aan de hand van deze informatie kunnen we een behandelmethode opstellen. U bepaalt onder andere zelf de gewenste kleur van de vloer en de behandelmethode.

 

Onze werkwijze

Op de afgesproken datum en tijd starten we met het schuren en behandelen van uw houten vloer in Dodewaard. Zorg ervoor dat alle meubels en tapijten in de ruimte vooraf zijn verwijderd. Dan kunnen we direct aan de slag gaan met het schuren van de vloer. Tijdens het proces wordt eerst de toplaag verwijderd. Eventuele krassen, beschadigingen en vlekken worden uiteraard ook meegenomen. Nadat de vloer volledig geschuurd is, wordt het stof direct verwijderd. Tot slot wordt de gewenste behandeling uitgevoerd. Dit gebeurt met een wax, lak of olie. Na de nodige droogtijd is de vloer weer klaar voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?