Houten vloer schuren Deest

Houten vloer schuren in Deest

Uw houten vloer laten schuren in Deest, omdat deze beschadigingen heeft opgelopen zoals krassen, deuken of vlekken? Van Wamel Parketrenovatie is een professioneel renovatiebedrijf dat ervoor kan zorgen dat uw houten vloer er weer als nieuw uit ziet.

Doordat er veel op een vloer wordt gelopen, geschoven met meubels en schoongemaakt, gaat deze na verloop van tijd gebruikssporen vertonen. Door de vloer te laten schuren kunt u deze weer laten verdwijnen!

Online offerte aanvragen

Wilt u meteen een afspraak maken om uw houten vloer in Deest te laten schuren, of hebt u nog vragen over parketrenovatie? Wij helpen u graag verder. Onze medewerkers weten alles van hout en hebben vele jaren aan ervaring. Geen vloer of vraag is ons te gek! Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, of door ons te bellen op 06 – 53 38 82 74. We hopen u gauw te mogen helpen bij Van Wamel Parketrenovatie!

Een houten vloer schuren, hoe werkt het?

Wanneer wij een houten vloer schuren, bijvoorbeeld in Deest en omgeving, dan verwijderen wij als het ware de bovenste laag van de vloer. Dit wordt gedaan met behulp van een schuurmachine. Zo verdwijnt de laag waar de beschadigingen zichtbaar zijn. Door de onderliggende, nieuwe laag vervolgens te lakken ziet deze er weer als nieuw uit.

 

Waarom een houten vloer schuren in Deest?

Een houten vloer is niet goedkoop. U wilt dan natuurlijk ook dat deze zo lang mogelijk meegaat! Door om de paar jaar de vloer te laten schuren en opnieuw te laten lakken, behoudt u de kwaliteit van de vloer en blijft deze er mooi uit zien. Doordat er veel op de vloer wordt geleefd is het niet gek dat deze een beetje slijt. Om er echter voor te zorgen dat u van de vloer kunt blijven genieten, is het verstandig om deze af en toe te laten renoveren.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?