Houten vloer schuren Breda

Houten vloer schuren Breda

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een houten vloer kan schuren in Breda, dan gaat u natuurlijk naar Van Wamel Parketrenovatie! Met meer dan 25 jaar aan ervaring in de parketbranche zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren renoveren. Als gepassioneerde houtbewerkers weten wij alle gebonden eigenschappen van hout te herkennen en weten we hoe deze het beste te onderhouden zijn. Voor een optimale behandeling van uw vloer gaat u daarom naar Van Wamel Parketrenovatie!

Specialist inhuren vloer schuren Breda

Zoekt u naar een deskundige en betrouwbare partner in Breda voor het schuren van uw houten vloer? Dan is Van Wamel de specialist waarnaar u op zoek bent. Met meer dan een kwart eeuw ervaring in het vakkundig schuren, lakken en oliën van houten vloeren, hebben wij de expertise in huis om uw vloer weer in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen. Hieronder vertellen we u meer over waarom het schuren van uw houten vloer essentieel is en wat u kunt verwachten van onze uitgebreide service. Lees verder voor meer informatie.

Houten vloer schuren: de voordelen

Een houten vloer brengt een warme, natuurlijke sfeer in uw interieur, en staat bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid. Echter, na verloop van tijd kan uw vloer zijn glans verliezen en er enigszins gedragen uitzien. Dit is een gevolg van stof en vuil dat zich ophoopt in de poriën van het hout en de natuurlijke slijtage van de beschermende lak- of olielaag. Door uw houten vloer in Breda professioneel te laten schuren, wordt de bovenste, beschadigde laag van het hout verwijderd, wat resulteert in een vlakke en stralende vloer. Schuren elimineert ook alle vuil en stof uit de poriën, waardoor uw vloer er weer als nieuw uitziet. Na het schuren wordt een nieuwe beschermende laag aangebracht, waardoor uw vloer opnieuw jarenlang mooi blijft.

 

Zorgvuldige zorg en onderhoud van uw parketvloer

Met de juiste verzorging en onderhoud kunt u de levensduur van uw parketvloer aanzienlijk verlengen en zijn frisse, aantrekkelijke uiterlijk behouden. Afhankelijk van of uw vloer is afgewerkt met lak, olie of wax, zijn er verschillende onderhoudsrichtlijnen om te volgen. Voor gelakte parketvloeren is een periodieke verzorgende behandeling met een passende polish essentieel. Het wordt aangeraden om dit ongeveer vier keer per jaar uit te voeren, en gebruik hierbij een polish-doek. Zwaarder belaste zones zoals looppaden of plekken bij stoelen mogen, indien nodig, vaker worden behandeld.

Als uw parketvloer geolied is, is het verstandig om deze jaarlijks te voorzien van een onderhoudsbeurt met olie. Dit zorgt ervoor dat het hout goed gevoed en beschermd blijft, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van uw vloer. Wat betreft gewaxte parketvloeren, deze vereisen iets meer zorg vanwege de specifieke afwerking. Wij raden u aan om deze vloeren 2-3 keer per jaar te onderhouden met de juiste producten. Ondanks dat gewaxte houten vloeren meer onderhoud nodig hebben dan andere afwerkingsmethoden, is het resultaat een schitterende, glanzende vloer die vele jaren meegaat.

 

Waarom Van Wamel kiezen?

Wanneer u overweegt uw houten vloer in Breda te laten schuren, wilt u er zeker van zijn dat dit op een deskundige en hoogwaardige manier gebeurt. Bij Van Wamel kunt u vertrouwen op een dergelijke kwaliteit. Hieronder volgen enkele redenen waarom u voor Van Wamel zou moeten kiezen.
• Ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring in het schuren van houten vloeren, hebben we bij Van Wamel al talloze vloeren opgeknapt en weten we exact hoe we uw vloer weer in topconditie kunnen krijgen.
• Vakmanschap: Het schuren van een houten vloer vergt precisie. Onze vakmensen hebben de nodige kennis en ervaring om uw vloer met zorg en aandacht te schuren, resulterend in een vlekkeloze afwerking.
• Kwaliteit: Bij Van Wamel gebruiken we enkel materialen en producten van de hoogste kwaliteit. We gebruiken bijvoorbeeld premium kwaliteit schuurpapier om de best mogelijke resultaten te bereiken.
• Maatwerk: Geen twee vloeren zijn hetzelfde. Bij Van Wamel bieden we daarom maatwerkoplossingen. We bestuderen de conditie van uw vloer en luisteren naar uw wensen om u een op maat gemaakt advies te geven.

Nieuwsgierig geworden? Contacteer ons voor meer informatie over onze diensten of als u een prijsopgave wenst. We zijn er om u te helpen.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?