Houten vloer schuren Boven-Leeuwen

Houten vloer laten schuren in Boven-Leeuwen?

Hebt u een beschadigde houten vloer en wilt u deze laten schuren in Boven-Leeuwen? Neem dan gauw contact op met Van Wamel Parketrenovatie! Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van houten vloeren.

Een houten vloer wordt vaak intensief gebruikt en kan daardoor na verloop van tijd beschadigingen oplopen, zoals vlekken, krassen of kleine deukjes. Door de vloer te schuren kunt u deze oneffenheden echter gemakkelijk laten verwijderen!

Online offerte aanvragen

Hebt u nog vragen over het schuren van een houten vloer in Boven-Leeuwen, of wilt u meer weten over de renovatiemogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, of u kunt met ons bellen op 06 – 53 38 82 74. Tot gauw bij Van Wamel Parketrenovatie!

Aanpak houten vloer schuren in Boven-Leeuwen?

Wanneer een houten vloer wordt geschuurd, wordt met behulp van een schuurmachine de bovenste laag van de vloer verwijderd. Dit is de laag waarop de meeste oppervlakkige beschadigingen te vinden zijn.

Vervolgens wordt de nieuwe laag van de vloer gelakt of in de was gezet, waardoor deze er weer als gloednieuw uit komt te zien. Zo kunt u nog langer van de vloer genieten zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit!

Voordelen houten vloer schuren bij Van Wamel

Door uw houten vloer te laten schuren bij Van Wamel, bent u verzekerd van kwaliteitswerk. Onze werknemers zijn professionals met een passie voor hout, die er altijd naar streven uw vloer weer te laten stralen. Zij nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door en kijken goed naar wat uw vloer nodig heeft. Daardoor weet u zeker dat deze nog vele jaren mee kan gaan! Daarnaast schuren wij stofvrij, zodat u zo min mogelijk overlast hebt. Dan zijn de voordelen van Van Wamel!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?