Houten vloer schuren Beuningen

Wilt u een houten vloer laten schuren in Beuningen?

Woont u in Beuningen of omliggende gemeenten en wilt u uw houten vloer laten schuren? Neem dan eens contact op met Van Wamel Parketrenovatie!

Wij zijn experts in het renoveren van houten vloeren en komen graag bij u langs om uw vloer weer te laten stralen. Een houten vloer kan wel een leven lang mee, mits deze goed wordt onderhouden. Door de vloer om de zoveel jaar te schuren gaat deze nog langer mee!

Maak een afspraak

Hebt u nog vragen over het schuren van een houten vloer in Beuningen, of wilt u meer weten over de renovatiemogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, of u kunt met ons bellen op 06 – 53 38 82 74. Tot gauw bij Van Wamel Parketrenovatie!

Hoe werkt een houten vloer schuren in Beuningen?

Het schuren van een houten vloer is vrij eenvoudig, maar erg veel werk om zelf te doen. De bovenste laag van de vloer moet namelijk worden verwijderd, waarna de vloer in de lak moet worden gezet. Hiermee wordt de laag die beschadigd is, bijvoorbeeld met krassen, vlekjes of deuken, weggehaald waardoor er weer een nieuwe, onbeschadigde laag tevoorschijn komt. Daardoor ziet de vloer er weer uit als nieuw!

Voordelen houten vloer schuren bij Van Wamel

Door uw vloer te laten schuren bij Van Wamel, weet u zeker dat wordt gedaan door vakmannen die kennis van zaken hebben. Zo worden fouten voorkomen en is uw vloer gegarandeerd in goede handen!

Ook kunt u bij ons stofvrij laten schuren, waardoor er geen stof van de vloer vrijkomt. Dat is beter voor de omgeving en uw gezondheid. Stof kan namelijk irritatie aan de luchtwegen veroorzaken. Daarnaast hoeft u achteraf ook bijna niet schoon te maken!

Houten vloer schuren in Beuningen? Neem contact op!

Hebt u nog vragen over het schuren van een houten vloer in Beuningen, of wilt u meer weten over de renovatiemogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, of u kunt met ons bellen op 06 – 53 38 82 74. Tot gauw bij Van Wamel Parketrenovatie!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?